sprinter napisał(a):Michelin Primacy
coś takiego zanabył mój kolega i mówi, że w porównaniu do rainsportów na wodzie jest taka tragedia, że szok...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sprinter napisał(a):Michelin Primacy
siemi1 napisał(a):Bridgestone ER300 205/55R16 91 V - 248zl () max cena jaka moge dac
toka napisał(a):siemi1 napisał(a):Bridgestone ER300 205/55R16 91 V - 248zl () max cena jaka moge dac
NIe kupisz za taką cenę tych opon, chyba że używki, poza tym oponka bardzo dobra, przejechane w sumie 20 tys. km na tych oponkach i narazie ok
Seba napisał(a):toka, bez problemu...
toka napisał(a):Seba napisał(a):toka, bez problemu...
Powodzenia w użytkowaniu takiej oponki, cena taka to guma pewnie nie z tego roku albo jakieś ostatki, te 280 musisz dać
Właśnie takie oponki mi się kończą i teraz mam dylemat. Czy zostać przy nich bo ogólnie to jestem mega zadowolony czy zakupić omawiane wyżejsiemi1 napisał(a):Potenza re050
Sprawa jeszcze do przemyślenia tym bardziej że małymi kroczkami zbliżamy się do zimy a nie do lata więc mam czas.comar napisał(a):Pirreli pzero rosso 225/45 17
mtz napisał(a):dzieki chlopy, i tak decyzja padla na pirellki
mtz napisał(a):a co sadzicie w ogole o bridgestonie turanza er300? mam do kupienia w dobrej cenie....
Seba napisał(a):to taka opona dla "starszych panów z aktówkami i w kapeluszach"...
comar napisał(a):nie sa głosne
comar napisał(a):żeby zapiszczały to trzeba mocno dac po garach
comar napisał(a):na mokrym z hamowaniem nie miałem problemow
leszq napisał(a):Doradził mi Dunlopa, o Pirelli mówił że jest dość twardą oponą która przez co na mokrym lubi się "ślizgać".
lasotek napisał(a): drugie pytanie to nie zamuli mi za bardzo silnika tylko 125 PS
biegacz napisał(a):Dlaczego nie polecane są opony 215/50/17
noktoto napisał(a): Do twojego silnika to bym 205/50/17 proponował.
biegacz napisał(a):Pewnie tak zrobię, będę musiał jednak wziąć fele 7,0', bo na 7,5' opona była by zbyt mocno naciągnęta. Wolałbym 7,5', bo bardziej mi się podobają. Cóż, nie da się wszystkiego pogodzić.
Zgodnie z obietnicą zamieszczam fotki:
biegacz napisał(a):Mam jeszcze wątpliwości odnośnie ET do felgi 17x7, ponieważ ET felg, które mnie mnie interesują jest 35. Na forum znalazłem informację, że dla felg 7cali mnimalne ET jest właśnie 35, ale z moich wyliczeń wynika, że przód będzie mi wystawał poza nadkole około 3mm, a tył będzie schowany o 9 mm.
biegacz napisał(a):Czy jest coś takiego jak optymalna szerokość opony dla odpowiedniej mocy silnika (np. aby uniknąć utraty przyczepności podczas szybkiego startu) ?
Sebalbn napisał(a):Jakie opony polecacie na lato? Zamierzam kupić nowy komplet, ponieważ ceny są atrakcyjne. Co powiecie na temat opon Sava Intensa HP? http://www.salon-opon.com...R15/_o9966.html Cena 155 zł wydaje się być atrakcyjna. Może ktos jeździł na tych oponach i podzieli się opinią. A może jakieś inne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości