yanaz napisał(a):a co z obdartymi rantami? Mam rozumieć, że płacę za piaskowanie+malowanie i dostaję "świeże" felgi a nie tylko pomalowane?
Po wizycie w porządnym zakładzie felgi wyglądają jak nowe więc spokojnie

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
yanaz napisał(a):a co z obdartymi rantami? Mam rozumieć, że płacę za piaskowanie+malowanie i dostaję "świeże" felgi a nie tylko pomalowane?
jagiellobar napisał(a):Co o nich sądzicie??
kartofle to ty chcesz kupic kolegoKartofle niestety
jagiellobar napisał(a):Co o nich sądzicie??
BTW Bar na Jagiellońskiej jeszcze działa? Tak mi się z Twoim nick'iem skojarzyło
jagiellobar napisał(a):BTW Bar na Jagiellońskiej jeszcze działa? Tak mi się z Twoim nick'iem skojarzyło
Hehehe moj nick nie ma nic wspolnego z barem wiec nie wiem czy istnieje
Et 30 i 35 podejda.sebastianss1 napisał(a):Mam pytanie mam 18 ori leon cupra r 18 et 38 ( zacisk duzy brembo ) czy podejda mi 18 et 30 lub et 35
z góry dzieki
Cielmus napisał(a):Witam !
Mam pytanie odnośnie felg 18 calowych mam Leona II w 1.9 Tdi 105 km. czy jak zrobię go na 140 koni to nie będzie za mało na tak spore felgi? Bo rozumiem, że zakładając je na 105 konny motor to nie mam co?
Trochę mnie korci bo fele już w garażu tylko nie wiem co najpierw, zakładać je czy najpierw podnieść moc?
Felgi ori od Leona fr.
Troszkę głupie pytanie pewnie dla niektórych ale troszkę pogrzebałem w necie na ten temat a piszę tutaj bo może ktoś coś wie na ten temat z praktyki.
Semron napisał(a):Jest jakiś sposób na sprawdzenie wielkości tarcz hamulcowych??
Semron napisał(a):Rok produkcji 2012. Niestety jakoś nie mogłem znaleźć tej informacji o rozstawie śrub. We wszystkich artykułach było napisane, że minimalny rozmiar felgi to 18 ale jeśli jest możliwość założenia mniejszej to ja bardzo chętnie. Jest jakiś sposób na sprawdzenie wielkości tarcz hamulcowych?? Jeżeli mógł byś dać linka do tematów na forum to będę wdzięczny,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość