Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcin_kielce napisał(a):Dave dlaczego chcesz taki dziwny rozmiar?? Osiągi??
Odnośnie tych moge udzielić odpowiedzi bo jedne mam w Leonie 225/45/17 (RE050a) a drugie w Superbie 205/55/16 (ER300)iacoski napisał(a):2. BRIDGESTONE RE050A (prawie jestem zdecydowany, w testach adac i innych nie do pobicia, ale podobno strasznie twarde szybko się kończą i mają tendencję do ząbkowania)
3. BRIDGESTONE ER300 (w mniejszych rozmiarach niż 225 wypadają też bardzo dobrze, podobno bardziej komfortowe niż RE050A)
iacoski napisał(a):strasznie twarde
iacoski napisał(a): szybko się kończą
iacoski napisał(a):mają tendencję do ząbkowania
iacoski napisał(a):podobno bardziej komfortowe niż RE050A
krz_p napisał(a):iackoski to zapewne z oponytanio.pl, zadzwoń i się zapytaj
te drugie mogą być nowsze, szczególnie jeśli mają wyższą cenę
iacoski napisał(a):krz_p napisał(a):iackoski to zapewne z oponytanio.pl, zadzwoń i się zapytaj
te drugie mogą być nowsze, szczególnie jeśli mają wyższą cenę
Dokładnie, oponytanio.pl
Moje już zamówione, zdecydowałem się ostatecznie na RE050A. Jak dojdą przekaże info czy wszystko ok z dostawą i oponami z tego sklepu a po jakimś czasie będę mówił jak się na nich jeździ.
pozdr
cristianoTST napisał(a):a co powiecie o tych oponach??miał ktos z nimi do czynienia??http://moto.allegro.pl/item323867227_warszawa_215_45r17_lato_nexen_n3000_sport.html
klauspolo napisał(a):Bierz RE050A jest cicha, komfortowa i nie wybija sie.
Dokładnie tak jest.klauspolo napisał(a):Bo i spora różnica w jakości...
Kozak napisał(a):kupując Audi jako bonus dostałem całkiem nowe opony DUNLOP SP SPORT 9090 225/45/17 ( prod. 3107 ) , możecie mi coś powiedzieć na temat tych opon czy może zanim je rozdziewicze to sprzedać i kupić np RE050A
Jak nie zmieniasz wielkości felgi to nie mieszaj w rozmiarze IMHO mija sie to z celem. Pomyśl o min. 16 całkowicie inaczej auto zaczyna się prowadzić.gurszczak napisał(a):Chce kupić rozmiar 195/65/R15 co o tym myślicie moze jakiś inny rozmiar ale auto mam do normalnej jazdy czy moze bedzie lepszy komfort jazdy na niższym profilu czekam na informacje od speców
gurszczak napisał(a):Chce kupić rozmiar 195/65/R15 co o tym myślicie moze jakiś inny rozmiar ale auto mam do normalnej jazdy
To jeszcze ujdzie w tłoku najgorszy jest sposób wybierania dziur i odgłosy plastikowatego zawieszenia.dave napisał(a):dla mnie po prostu za miekkie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości