Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
danny180 napisał(a):Oryginał czy podróba ?
matiziolek21 napisał(a):takie zwykłe, zależy za jaką kwotę;)
piotrassenior napisał(a):zdecydowanie na moje lepszy OZ Racing
danny180 napisał(a):
Oryginał czy podróba ? 5x100, 18" . Siedziały w Golfie IV , ale raczej od niego nie pochodzą
Hajdi napisał(a):koledzy prosze o szybką pomoc, mam do kupienia fajne felgi w dobrej cenie, 8j i 9j na tyl, o ET35 teraz pytanie do was czy zmieszcze te 9j z tylu bez problemu?
bad napisał(a):Na mój gust nieładne.
piotrassenior napisał(a):raptor, DARE zrobi robotę na budzie 1M ale auto musi być na gwincie...po prostu koło musi być dobrze spasowane z budą.
W przeciwnym razie będzie kaszanka.
raptor napisał(a):Mam gwinta, z tym nie bedzie problemu
raptor napisał(a):bad napisał(a):Na mój gust nieładne.
Jakie twoim zdanie byłby fajne do leona 1M?
Zeleek1992 napisał(a):czy podczas jazdy ta ''szpara'' między oponą a amortyzatorem nie będzie sie zmniejszać
mlynek napisał(a):Nie będzie. Musiałbyś mieć zajebisty luz na łożysku, żeby obcierało. A jak się dalej boisz to załóż dystanse
mlynek napisał(a):Panowie, myślę o zakupie alu do Leonka. Mam jedne, ale 15'', a chcę 17" (ewentualnie 16"). Tylko teraz pytanko, jaki rozmiar opony dobrze będzie sprawował się na 17" a jaki na 16" przyjmując, że mój silnik to ASV? Chodzi o to, żeby nie wpłynęło to za bardzo na spalanie i osiągi auta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość