Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Helm napisał(a):Ja również napaliłem się na Rosso. Jak na razie słyszałem tylko dobre opinie.
Zastanawiam się nad Toyo T1-R od gościa z w/w linka. 410zł za 225/45/17 to bardzo dobra cena.
noktoto napisał(a):Poszukałem jeszcze i faktycznie trochę negatywnych opinii na forach o Rosso jest
Zastanawiam się też nad F1 Assymetric, ale po kiepskich doświadczeniach z GSD3 mam mieszane uczucia co do tej marki (chociaż z zimówek GY jestem zadowolony).
T1R też maja różne opinie, jakoś nie mam do nich przekonania.
Zostają RE050A z tego co sobie wytypowałem.
A co na temat Continental CS3 powiecie?
noktoto napisał(a):Zostają RE050A z tego co sobie wytypowałem.
antoś napisał(a):Bardzo dobrą ofertą są Falkeny FK452, które w rozmiarze 224/40/18 kosztują 440zł
wgi napisał(a):A ja nie potwierdzam
3ci sezon będzie leciał i guma nadal ok, dobrze trzyma w zakręcie, dobrze odprowadza wodę...
Patrox napisał(a):Pzero, osobiscie nie miałem ale jeżdziłem audi B6 1,8T w 19 i auto prowadziło się wyśmienicie.
Patrox napisał(a):Jeśli chcesz poszaleć z pod świateł lub polatać ostro po zakretach to się nie nadają.
Patrox napisał(a): Dano i Sammael mieli takie u siebie i mogą potwierdzić
wgi napisał(a):stosunek możliwości/cena jest baaardzo zachęcający.
wgi napisał(a):dobrze trzyma w zakręcie
wgi napisał(a):dobrze odprowadza wodę
noktoto napisał(a):krz_p, mówisz ze jeśli Pirelli to P Zero (nie Rosso, nie Nero)? Może się zmieszczą w moim budżecie. Miał ktoś z nimi styczność?
Helm napisał(a):noktoto napisał/a:
Zostają RE050A z tego co sobie wytypowałem.
Nie polecam. Po 4k km opony wyząbkowały się i nie dało się na nich jeździć.
Będe je miał w piątek. Po weekendzie założę na alu i jak pogoda dopisze to może wrzucę na próbę na auto i trochę pojeżdżę.noktoto napisał(a):Miro, kiedy zakładasz? Czekamy na wrażenia z jazdy
Właśnie w nim zamówiłem swoje oponki. Dobry i szybki kontakt z obsługą.
erol napisał(a):Gdyby ktoś z was rozważal zakup w oponytanio.pl to opinia, na temat sklepu, która padła pare stron wstecz jest jak najbardzie prawdziwa. Paczka z oponami szła dwa dni a opony są z 2109
Mogę polecić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości