Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):225/50R18
Eeee no tak zle nie bedzie hahah gumy na sam bieznik powinno wystarczycRobal napisał(a): 22"? Rozumiem ze opona w tym przypadku bedzie nie potrzebna
Tonny S napisał(a):szkoda ze nie pokazal rozmiaru dka 20', 21', 22' bo za kilka lat takie beda w modzie
js83 napisał(a):DUNLOP SP SPORT 01
markos01 napisał(a):js83 napisał(a):DUNLOP SP SPORT 01
jezdzilem na takich tylko w rozmiarze 195/55/15 golfem IV, i moim skromnym zdaniem rowniez to nie jest dobra gumamoze trafilem na jakies sparciale okazy
loozik napisał(a):bede musial troche odpuscic, bo przewaznie sam jezdze
Tonny S napisał(a):Mialem i bylem b. zadowolony oponki smigaly u mnie ok 60 tys nastepna osoba zrobila jeszcze ok 15-20 tys i tez byla zadowolona tylko nie wiem czy jeszcze je dostaniesz a jak tak to sprawdz date produkcji. Obecnie smigam na Bridgestone R050A i sa rewelacyjne za rozsadna kase.
MW ma chyba takie i coś za bardzo nie był z nich zadowolony.Grisza'Men napisał(a):Fulda Carat Exelero
No mogło by tak zostac, jak bedzie twardawo obniż o 0,1-0,2.W tej chwili z przodu mam 2,6 z tyłu 2,5.
Grisza'Men napisał(a):a jak nie wybiorę ich to jednak kupię Dunlop'y Sport Maxx'y
mm.max napisał(a):Jak masz kupować dunlopy to zastanów sie nad SP9090 bo Maxxy są dobrze rozreklamowane wcale nie najgorsze ale zużywają sie w oczach czego nie mozna powiedzieć o 9090 bo są tak samo dobre a deczko trwalsze
Grisza'Men napisał(a):Chyba nie ma 9090
Grisza'Men napisał(a):Chyba nie ma 9090 ? tylko 9000
mm.max napisał(a):Grisza'Men napisał(a):Chyba nie ma 9090
SąPrzynajmniej były jako wersja rozwojowa 9000 choć niczym sie nie różniły na 1 rzut oka
http://www.opony.com.pl/opony/opony_pro ... ent=Dunlop
AdamTower napisał(a):Są, różnią się lekko mieszanką i szerokością tak szerokością - 225 w 9000, 225 w 9090
Czyli w których oponach jest lepsza mieszanka?
Kolega ma sp9090 i dobrze sie kleją i zużywają sie wolniej od maxxxów a jak z 9000??
AdamTower napisał(a):Nie mam pojęcia - choć używałem obu modeli 9090 i 9000 modeli trudno mi określić które lepsze
mm.max napisał(a):"TOŚ się nagodał"...........
FUNCARVER napisał(a):jedna tył 9000 a druga 9090
AdamTower napisał(a): końcu to tak jakby dwa modele opon na jednej osi. Inna mieszanka i właśnie szerokość opony, o czym wcześniej pisałem. Minimalna ale jest. Ale może przesadzam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości