kolos napisał(a):leoTDI napisał(a):Przesiadłem się z 16" i jest twardziej, ale aż nie tak jak się tego spodziewałem. Więc dla mnie kupno 17-tek jest pozbawione logiki. Wg mnie jednak warto dołożyć do 18-tek
mądrego to i miło po czytać
o co Ci biega
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kolos napisał(a):leoTDI napisał(a):Przesiadłem się z 16" i jest twardziej, ale aż nie tak jak się tego spodziewałem. Więc dla mnie kupno 17-tek jest pozbawione logiki. Wg mnie jednak warto dołożyć do 18-tek
mądrego to i miło po czytać
o to, że kolega kolos, wyraża szacunek i pełne zrozumienie co do twojej wypowiedzi odnośnie felg rozmiaru 18'leoTDI napisał(a):o co Ci biega
Tonny S napisał(a):o to, że kolega kolos, wyraża szacunek i pełne zrozumienie co do twojej wypowiedzi odnośnie felg rozmiaru 18'leoTDI napisał(a):o co Ci biega
usher7 napisał(a):No nie do koncaJak dobrze poszukac to roznica jest na komplecie 200 zł albo jej nie ma
Qper3 napisał(a):usher7 napisał(a):No nie do koncaJak dobrze poszukac to roznica jest na komplecie 200 zł albo jej nie ma
Gdybym nie pytal i szukal to moze i przynal bym Ci racje ale sie nie zgodze. Chcacy kupic ten sam model felgi w rozmiarze 18" trzeba dolozyc 300zl lub wiecej w porownianiu z 17".
Do tego jeszcze porownujac cene opon oczywiscie ten sam model a nie, ze w 17" kupie powiedzmy Continentala a na 18" zeby bylo w tej samej cenie kupie Baruma - tez dochodzi okolo 150zl od sztuki.
Zreszta ta polemika moze trwac bez konca. Zarowno 17" i 18" maja swoich zwolennikow :] i niech tak pozostanie bo jakby wszyscy mieli tak samo bylo by monotonnie
michał kozak jesli w Leonie miales 18" to czemu w Goferze masz teraz 17" gofer ma nizsza zawieszke czy jak??
tak wyszło , jak kupiłem Golfa to akurat takie miałem pod ręką i żałuje że nie są to 18-tkiQper3 napisał(a):michał kozak jesli w Leonie miales 18" to czemu w Goferze masz teraz 17" gofer ma nizsza zawieszke czy jak??
leoTDI napisał(a):ale można szukać oszczędności innym sposobem, na oponach. Polecam zakupy na niemieckim ebayu. Kupowałem ostatnio Toyo Proxes T1R RF 225/40 Y po 105,- EUR za 1 szt.
Qper3 napisał(a):leoTDI napisał(a):ale można szukać oszczędności innym sposobem, na oponach. Polecam zakupy na niemieckim ebayu. Kupowałem ostatnio Toyo Proxes T1R RF 225/40 Y po 105,- EUR za 1 szt.
a jak z przesylka?? jakie koszty??
Qper3 napisał(a):Gdybym nie pytal i szukal to moze i przynal bym Ci racje ale sie nie zgodze. Chcacy kupic ten sam model felgi w rozmiarze 18" trzeba dolozyc 300zl lub wiecej w porownianiu z 17".
Qper3 napisał(a):Do tego jeszcze porownujac cene opon oczywiscie ten sam model a nie, ze w 17" kupie powiedzmy Continentala a na 18" zeby bylo w tej samej cenie kupie Baruma - tez dochodzi okolo 150zl od sztuki.
...Leon Topsport V6 Allrad, ebenfalls mit 30mm Eibachfedern. Die Felgen sind Tomason TN1 8,5 x 18 ET30 mit 225/40 18
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość