Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bubolak napisał(a):ale na pomorzu śnieg to tylko mit
barteq73 napisał(a):Producenci opon i samochodów proponują zimówki węższe
wgi napisał(a):noktoto, Twój wybór i tyle - nikt się nie czepia.
Imho w znacznej większości indeks H do zimówek starcza, tym bardziej w dieslu.
noktoto napisał(a):Wiadomo, że wcześniej taniej jest, ale nie, musiałem się zastanawiać
noktoto napisał(a):biegacz, jak dla mnie coś za bardzo kombinujeszZ tych co zaproponowałeś to bym komplet TS830P zakładał.
bubolak napisał(a):Pirelli Sottozero
pkonrad napisał(a):noktoto napisał(a):biegacz, jak dla mnie coś za bardzo kombinujeszZ tych co zaproponowałeś to bym komplet TS830P zakładał.
Ja też
ArTi_79 napisał(a):continental TS 830 za 228 szt
wgi napisał(a):Profil będzie niższy niż przy 18'' a poza tym będzie to idiotycznie wyglądać...
wgi napisał(a):Dystans między oponą a nadkolem będzie jeszcze większy niż jest przez co auto będzie stało jak na szczudłach.
Miałem kiedyś na chwilę założone opony od ibizy (niższy profil) i wyglądało to tragicznie. Nie wspomnę o tym, że auto było dużo niżej i zahaczałem podwoziem o wszystko (nawet łagodne progi zwalniające).
takie jak letnie 225/45/17
piwoman napisał(a):te originalne seatowskie 17" przeznaczyc na zime
Staszek20VT napisał(a):takie jak letnie 225/45/17
Mogą być.
wgi napisał(a):piwoman, na zimę można też założyć 205/50/17 ale one często są droższe niż 225/45/17.
Jeździłem jednej zimy na indeksie 89 w leo1 arl i nic się nie stało.
olus napisał(a):1p jest ciezszy od 1m. ja bym jednak szukal opon z odpowiednim idexem nosnosci
wgi napisał(a):noktoto, dziewczyna mnie namówiła...
twofish napisał(a):Dzięki za uwagi, zamawiam w takim razie Uniroyal Ms Plus 66 205/50/R17 93 H
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość