Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
KOKOdk napisał(a):witam, bede sie powtarzal z pytaniem. czy takie felgi wejda? 8,5j et35 18" czy bardzo trzeba naciagiem opony chowac? w ogole ktos z was ma felgi skrecane z rantem w 1P? jak to wyglada? na dole przyklad na skrecanej ale nie taka mam na mysli
Evo011 napisał(a):Planuje kupić ten model felgi, w konfiguracji: 4x 18" ET 45, 8,5J opony 235/40/18. Auto: Leon 5f, zawieszenie seria
http://allegro.pl/nowe-felgi-bk663-18-5 ... 18439.html
Będzie grać ? Z moich wyliczeń wynika, że nie powinna felga za obrys auta wystawać i przód nie powinien obierać. Jeśli się mylę proszę o sprostowanie.
Do szer. felgi 8,5 J opona 235 jest ok ?
Frutii napisał(a):Evo011, to jest temat do 1P, do Leo 1P taka konfiguracja pasuje idealnie- sam taką mam na 2k15ale jak będzie w przypadku 5f.. nie mam pojęcia, poszukaj na zagranicznych forach, bo tu chyba nikt nie ma
Ja na 8.5j bede brał 225 oponke, bez naciągu, bez balonu
KOKOdk napisał(a):9J et35 będzie za szeroko z tyłu
Zalecam lekture poprzednich stron to Ci wszystko wyjaśni
Co myślicie o BBS RS II 8,5J et 43 18" w Czarnym połysku z czerwonymi rantami do czarnego FR zrobionego na black shadow?
Zmieści się z oponą 215/40? czy bardzo się schowa?
caligator napisał(a):Nie da... Ja mam 8j et40 i jest na granicy... Przy wiekszym obnizeniu bedzie tarlo...
caligator napisał(a):Najlepiej sprawdzsobie na willtheyfit.com bo ja w naciagach nie siedze:)
Marcin_1p napisał(a):KOKOdk, popraw oznaczenie silnika w avatarze na BMN...
KOKOdk napisał(a):Co myslicie o 4x 9J
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość