Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
do Leona jest 195/65/15. Nokian WR G2,carire1 napisał(a):195/55/15'
tatian napisał(a):do Leona jest 195/65/15. Nokian WR G2,carire1 napisał(a):195/55/15'
florek napisał(a):mi taka opona nie wejdzie na 15,
wgi napisał(a):Na 200% na 288 wchodzą 15'' - na takim czymś jeździłem wieki temu.
florek napisał(a):wgi napisał(a):Na 200% na 288 wchodzą 15'' - na takim czymś jeździłem wieki temu.
no to nie wiem, mi na 15 coś ewidentnie trze, ale mam 16 upatrzone więc tego sprawdzać powtórnie nie będę u innego sprzedawcy. Możliwe przez obniżony samochód, szukać przyczyny nie będę bo 15 mi się nie podobały. Każda nie równość i obcierało.
Czy ktoś może miał doczynienia z oponami ACHILLES - podobno to jakaś odnoga YOKOHAMY - tylko tyle mogę się doczytać w necie.
florek napisał(a):to przyjedź do Warszawy z felgami 15 i zobacz co trze jak nie wierzysz.
toka napisał(a):zimowych 205/50/R 17 - nie wiem dlaczego taki ale taki był rozmiar przy zakupie auta
toka napisał(a):Auta użytkowane bardziej w górach niż na autostradach, w zimie mam naprawdę mega górke pokrytą bardzo dużą ilością śniegu
noktoto napisał(a):jestem bardzo zadowolony z moich Uniroyali MS Plus 66
florek napisał(a):Pierelli SottoZone - a co powiecie o tych oponach bo w trakcie zimy będę zmieniał, słyszałem że to najwyższa półka, dużo sprzedawców mi to polecało
Adam07 napisał(a):toka , zamawiałem z allegro [oponix] nokiany wr g2 do polo.
http://allegro.pl/opony-zimowe-nokian-1 ... 55624.html
Na stronie było napisane produkcja 2010 a przyszły 4 sztuki z marca 2011.
wojtekgsx napisał(a):195/65R/15
mazi89 napisał(a):Mam do leona 2 komplety zimówek.
Rozmiar 205/55 R16
Jedne to Dunlopy SP winter sport 3D dot3707 a drugie 2x Pirelli Sottozero winter 210 dot 2909 oraz winter 210 serie II dot 2810
Jeden komplet muszę sprzedać. Dunlopy są już na stalówkach założone więc w przypadku sottozero dochodzi jeszcze cena zmiany.
Nie ukrywam, że zależy mi na pieniążkach a Pirelli mógłbym drożej sprzedać.
Bieżnik mają porównywalny.
Jest aż tak ogromna różnica między nimi, żeby bawić się w przekładanie i tracić potencjalny zarobek ?
Jest aż tak ogromna różnica między nimi, żeby bawić się w przekładanie i tracić potencjalny zarobek ?
mazi89 napisał(a):Pirelli Sottozero winter 210 dot 2909 oraz winter 210 serie II dot 2810
?
mazi89 napisał(a):Najbardziej chodziło mi o:
Cytat:
florek napisał(a):Bardzo dobra opona, dużo poświęciłem jej czasu aby zapoznać się z jej wartościami, dużo osób się wypowiada pozytywnie i jest nie zniszczalna, jest dość cicha w porównaniu do zimówek, dobrze się trzyma nawierzchni - tylko cena zabija ale lepiej dołożyć i mieć spokój na parę długich lat.
Klikoś napisał(a):Pirelli SottoZero 225/40R18
Cinek napisał(a):60 będą około 10cm wyższe niż 55
Cinek napisał(a):A może jest ktoś na forum kto jeździ Leonem z obniżeniem 30mm i na 16 w zimie ?
Jeśli tak to jakie opony stosujecie na zimę głownie chodzi o profil
misiek_t napisał(a):Ktoś może coś powiedzieć o PIRELLI SnowControl Serie IIZastanawiam się jeszcze nad Dunlop 4D. Cenowo podobne.
Burn napisał(a):195/65/15
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość