Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Boniek-MC napisał(a):A ja po Dunlopach SP Sport 9000 225/45ZR17 przesiadłem się na Dunlopy SP Sport MAXX. Zobaczymy jaka będzie różnica. Pozdrawiam.
PIotrek425 napisał(a):A co powiecie o tych oponach (Regal)?? Ma (lub miał) ktos z nimi styczność??
PIotrek425 napisał(a):Za taka niska cene da sie kupic fajna oponke??
PIotrek425 napisał(a):Jakie byscie mi doradzili rozsadne opony w rozsadnej cenie
AutoElegance napisał(a):U mnie ten FALKEN FK452 94Y kosztuje 416 PLN brutto z dostawą.
szmoła napisał(a):kupuje auto za 30 - a nawet 50 kawałków a szukam opon za 100 ziko.........
noktoto napisał(a):Chińskie a koreańskie to zupełni coś innego. Te pierwsze to szmelc nawet w przypadku dobrych marek, niestety wiem to między innymi z własnych doświadczeń z GSD3.
szmoła napisał(a):teraz opony potaniały , że myślę że każdego stać na noiki....
DOC napisał(a):Prawda jest brutalna - jak nie masz $$$ na felgi 17/18/19" i na DOBRE opony do nich
kamil-leon napisał(a):więc oszczędzają na czym się da
kamil-leon napisał(a):W takiej sytuacji lepiej polecić sprawdzone używki znanego producenta niż nową i chińską tandetę na której można się zabić
DOC napisał(a):hmmm, skoro potem jezdza razem z rodzina na oponach kupionych z oszczednosci to gratuluje rozsadku...
Szczepek napisał(a):Boniek-MC napisał(a):A ja po Dunlopach SP Sport 9000 225/45ZR17 przesiadłem się na Dunlopy SP Sport MAXX. Zobaczymy jaka będzie różnica. Pozdrawiam.
jest baaaaaaaaaaaaaardzo duza roznica. ja tez sie tak przesiadlem tylko, ze na MAXX TT i powiem Ci, ze nie ma porownania
Sebalenk napisał(a):mam jeszcze do wyboru Dunlop SP 9000
Sebalenk napisał(a):Continental ContiSportContact 2
belzi napisał(a):ale jest strasznie twarda, beton
MaGnezz napisał(a):jak ma dobrze trzymac w zakretach to mui byc twarda, inaczej bedzie sie kladla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości