Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcin_1p napisał(a):To były tylko przykłady znalezione na szybko, które można kupić za około 1500zł, kolor to już rzecz gustu.
Firmowych felg nie kupisz za 1500zł, dlatego rzuciłem przykłady ori używek, które będą zdecydowanie mocniejsze niż chińczyki. Jeśli chodzi o wielkość, to zdecydowanie 18". Praktycznie nie odczujesz różnicy a koło fajnie się wciśnie w te olbrzymie nadkola.
No ale to już Twoja sprawa na co się zdecydujesz. Nie kupuj tylko chińczyków, jak nie chcesz co chwilę prostować.
michu napisał(a):Kupując na olx praktycznie nie ma się żadnego dowodu zakupu/transakcji, lepiej chyba allegro, zawsze jest jakiś ślad..
Don't be the same, be better.
lucasnufc napisał(a):Rozmysliłem sie odnosnie tych 16 cali. Teraz zastanawiam sie nad tymi http://www.advanti.pl/pl/rim.php?id=51 . Tylko teraz 17 czy 18 . Do 18 jednak trzeba troche dołożyć. Z drugiej strony felg nie zmienia sie co rok...
Też mnie to ciekawi,podzielcie się wiedząHaszeer napisał(a):panowie ma ktos w leonie opony 225/45/ na 18 felach? bo wiekszosc jest 225/40/18, duza jest roznica vizualu oraz jest jakas róznica w w jezdzie?
michu napisał(a):Kupiłem felgi ori od fra. Śruby w nich są ukryte pod nakladkami. Jakie śruby kupić aby bez problemu nałożyć te nakładki? Zależałoby mi żeby kupić też śruby zabezpieczające. Co polecacie?
GlebA napisał(a):Siemka chłopaki też szukam jakiś 17 na lato może ktoś podesłać z ok 2000 tys moge dać ale wolał bym miejzawieszenie seria i raczej taka zostanie
michu napisał(a):Kupiłem felgi ori od fra. Śruby w nich są ukryte pod nakladkami. Jakie śruby kupić aby bez problemu nałożyć te nakładki? Zależałoby mi żeby kupić też śruby zabezpieczające. Co polecacie?
wpisz na alledrogo czy na jakiejs innej aukcji dekielki seat : wyskacza ci w roznych cenach i w roznym stanie. ja kiedys wyrwałem 1 dekiel za 10zł. tadam...woocash napisał(a):Mógłbyś mi podać numer seryjny tych nakładek/dekielków na śruby? Bo mam identyczne felgi, a brakuje mi tych nakładek i nie wiem jakie kupić. Z góry dzięki
untaztood napisał(a):Czy 17'' - 5X112 7,5J ET35 będzie pasować do 1P?
untaztood napisał(a):Czy 17'' - 5X112 7,5J ET35 będzie pasować do 1P?
untaztood napisał(a):Czemu na zimowe?Mam Eibach'y
Haszeer napisał(a):pasowac beda do 1spotkania ze smerfami pare postow wyzej masz napisane ze ich nie wcisniesz do 1p.
jaro2500 napisał(a):witam
czy felgi 6jh2 et 48 będą pasowały do leona 1p
Damianwalus89 napisał(a):ma ktoś u siebie felgi tomasony 19 ET40 8,5J wejdzie to czy będzie wystawac jak tak to ile
kaparri napisał(a):Panowie, mam szybkie pytanko czy do seryjnego zawieszenia wejdą bez problemu (typu obcieranie przy 5 osobach, wystawnie poza obrys budy) felgi z takimi parametrami
18X8,5J 5X112 ET40 (oponka na to 225/40 lub 215/40)
jacuk napisał(a):witam szybkie pytanie, z jakimi oponami będą dobrze pasować http://allegro.pl/felgi-5x112-7-5jx18-v ... 61284.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość