Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
raz na nich przejechałem to byłem w szoku od 30km/h huk jak byk
DomN napisał(a):od 30km/h huk jak byk
Arek84 napisał(a):Czy iść tylko w wygląd czy raczej w użyteczność auta...
maniek80 napisał(a):a ostatnio jeden z klientów powiedział że on woli co najmniej 2-letnie bo cytuję w takiej oponie wszystkie procesy chemiczne dopiero doszły do końca i dopiero teraz jest to opona pełno wartościowa
ZAJC napisał(a):panowie czy mogę na 18 calowe felgi włożyć oponę o rozmiarze 215/40/18? mam u siebie serie a 225 wydają się za szerokie i boje się,że auto nie będzie w ogóle jechało.
225/40/18 bo taki jest fabryczny rozmiar dla opon 18" w Leo IZAJC napisał(a):i teraz pytanie jaką najlepiej oponę włożyc na nią żeby miało to ręce i nogi no i dobrze wyglądało.
ZAJC napisał(a):felga ma 8.0 szerokości
AutoElegance napisał(a):205 wchodzi na felge 8", ale nie wyglada to najlepiej i jest malo praktyczne.
AdamekMMz napisał(a): bo za dobrą 18 trzeba liczyć przynajmniej 500zł sztuka.
Pytanie w jaki sposob uzywasz samochod, czego oczekujesz i na ile ta opona ma wystarczyc.
Szczepek napisał(a):za dobra opone 18'' to trzeba liczyc ok 800zl/szt
Dunlop sport maxxxzdanek napisał(a):Szukam 17" 215/45 w cenie do 500pln/szt
maniek80 napisał(a):i naklejasz naklejkę obok prędkościomierza o maksymalnej dozwolonej prędkości
joker66 napisał(a):Mówi ze jest w 10 najlepszych opon na globie ( wiadomości internet)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości