Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tom-Tdi napisał(a):Panowie, z poniższych 3 kandydatów co byście polecili??
Dunlop SportMaxx RT
Continental ContiSportContact 5
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2
Tom-Tdi napisał(a):Dzięki, na conti patrzę z dystansem, bo znalazłem kilka opinii, że mogłyby być lepsze.
Biję się między dunlopem ( dużo ludzi pisze, że szybko znikają), a chwalonym Goodyearem.
Rozmiar opon to 235/40/19 moc 280km 4x4
Właśnie jakbyś pomyślał o 235/35/19 to cena za te Ultrac Vorti jest 200zł/szt. niższa niż te modele, które wymieniłeś. Także przemyśl to sobie. Ja tam nikomu do portfela nie zaglądam, ale z drugiej strony różnica miedzy profilem 40 a 35 to już myślę niewiele zmienia jeśli chodzi o komfort.Tom-Tdi napisał(a):Chętnie, ale nie występują w tym rozmiarze
Tomek1419 napisał(a):Tylko, że rozmiar 235/40R19 jest sugerowany dla Superba przez producenta i nie wiadomo czy zmiana na inny będzie miała wpływ na gwarancję lub w razie kolizji na odszkodowanie.
Turas121 napisał(a):Ma ktoś te Vredestein Ultrac Vorti? Cena za nie przyzwoita dosyć, ale czy są tego rzeczywiście warte? Niby opinie na internecie mają dobre, ale jak to jest w rzeczywistości?
Turas121 napisał(a):Ma ktoś te Vredestein Ultrac Vorti? Cena za nie przyzwoita dosyć, ale czy są tego rzeczywiście warte? Niby opinie na internecie mają dobre, ale jak to jest w rzeczywistości?
zoltaibiza napisał(a):Turas121 napisał(a):Ma ktoś te Vredestein Ultrac Vorti? Cena za nie przyzwoita dosyć, ale czy są tego rzeczywiście warte? Niby opinie na internecie mają dobre, ale jak to jest w rzeczywistości?
Miałem je w swoim ARL'u - kupilem nowe wszystkie 4 i bardzo dobrze sie na nich jezdzilo! Gdybym mial je kupic 2 raz to bez wahania bym kupil.
bad napisał(a):Od chińczyków chyba lepsze Daytony włoskie.
jagiel92 napisał(a):Siema, w niedalekiej przyszłości będę potrzebował opon mocno budżetowych do emeryckiego stylu jazdy większości po mieście, przetrzepałem allegro i znalazłem takie o to :
SILVERSTONE ATLANTIS V7
Goodride SA-37
Sunny SN3970
Zeetex HP102
Viking ProTech HP
Ktoś miał styczność ? Ewentualnie może coś innego polecić, tak jak nadmieniłem mocno budżetowego ? Rozmiar 215/45/17
Aven napisał(a):Hej, jakie polecacie oponki 195/65/r15 ? Z tego co tu wyczytałem to w rozsądnej cenie Viking Protech HP ale nie mogę nigdzie znaleźć mojego rozmiaru :/
Tomek1419 napisał(a):Aven napisał(a):Hej, jakie polecacie oponki 195/65/r15 ? Z tego co tu wyczytałem to w rozsądnej cenie Viking Protech HP ale nie mogę nigdzie znaleźć mojego rozmiaru :/
Bierz Vredestein Sportrac 5 i będziesz zadowolony
-- poniedziałek, 6 marca 2017, 22:34 --
Jeździ ktoś może z Was na oponach Yokohama Advan Sport V105?
dzierlak napisał(a):Witam, a ja mam pytanie o takie opony Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 225/45 R17 91W ... czy warto ? dziś jak zadzwoniłem na oponeo.pl strasznie mnie namawiali na te ...mają jakąś akcję czy co ... Nokian Line 225/45 R17 94 W XL ...?
dzierlak napisał(a):Witam, a ja mam pytanie o takie opony Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 225/45 R17 91W ... czy warto ? dziś jak zadzwoniłem na oponeo.pl strasznie mnie namawiali na te ...mają jakąś akcję czy co ... Nokian Line 225/45 R17 94 W XL ...?
dzierlak napisał(a):Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 225/45 R17 91W a o tych coś dobrego ktoś napiszę...? czy odpuścić je...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości