Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
nixu napisał(a):Nastepna fura bedzie 100% zolta!
usher7 napisał(a):Ja bym jednak obstawil 18"
nixu napisał(a):marti, 19" (255/30/19) na eibachu -30mm z tylu nie obciera wiec nie wiem czym sie martwisz![]()
a co do przodu to 235/35/19 lekko od srodka obciera, ale przy 18" nie ma zadnego problemu.
marti napisał(a):nixu napisał(a):marti, 19" (255/30/19) na eibachu -30mm z tylu nie obciera wiec nie wiem czym sie martwisz![]()
a co do przodu to 235/35/19 lekko od srodka obciera, ale przy 18" nie ma zadnego problemu.
ty masz właśnie taką konfigurację ?
marti napisał(a):wiec chce kupić te felgi Tomason TN1 w 18"
xxxbolo napisał(a):Ja w nastepnym tygodniu powinienem miec juz fele na autku ktore jest obnizone -30 (z tego co pamietam)
tak wiec podesle foty jak juz bede na autku i napisze gdyby byle jakies problemy
ale z tego co sobie przypominam to przemo ma przy tolku -50 i 18 fele tak wiec mysle ze nie bedzie problemu
AutoElegance napisał(a):Wyswietlaja Wam sie fotki czy tylko linki?
AutoElegance napisał(a):Codziennie sa nowe dostawy TOMASON.
W najblizszym tygodniu felgi do Leonow powinny byc dostepne.
marti napisał(a):AutoElegance napisał/a:
Codziennie sa nowe dostawy TOMASON.
W najblizszym tygodniu felgi do Leonow powinny byc dostepne.
hmmmm...... a producent mówił niedawno że będą dostępne w połowie Lipca, a tu teran w przyszłym tygodniu, znając producenta do ściemniania to
radze mówić o dostępności jak pan je będzie miał
AutoElegance napisał(a):Qper3, dawaj fotki, dawajNo to ze mna mogles sie bardziej dogadac
Qper3 napisał(a):Do tego dochodzi przeskok cenowy miedzy 17 a 18 na oponce okolo 150zl minimum
leoTDI napisał(a):Przesiadłem się z 16" i jest twardziej, ale aż nie tak jak się tego spodziewałem. Więc dla mnie kupno 17-tek jest pozbawione logiki. Wg mnie jednak warto dołożyć do 18-tek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości