Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Grześ napisał(a):upieraj sie zeby malowali tylko dzwi tak aby nie malowac 2 elementow no chyba ze sie nie da
radekm napisał(a):Co do malowania to przebąkiwali coś o tym, że prysną na drzwi (ale nie całe) i częściowo na tylny błotnik. Jak dla mnie trochę to niezrozumiałe, dlaczego chcą ruszać tylny błotnik, skoro na nim nie ma żadnych rys.
upieraj sie zeby malowali tylko dzwi tak aby nie malowac 2 elementow no chyba ze sie nie da
blueleon napisał(a):Nie widzialem napraw z Komety, choc w najblizszym miesiacu na pewno bede ogladal i moge sie podzielic wrazeniami.
pdebala napisał(a):Witam,
Pozwoliłem sobie odgrzać starego kotleta i dowiedzieć się jaki aktualnie polecacie warsztat blacharsko lakierniczy na terenie Warszawy i okolic. Osobiście waham się pomiędzy Maranem i Babicami (http://www.auto-babice.com/index.html) oczywiście chętnie poznam opinie na temat innych warsztatów jeśli są godne polecenia. Dodam, że do lakierowani ma tylne drzwi i nadkole od strony pasażera (otarcie o betonowy słupek), auto to Leon II z 2008 roku.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Colgate napisał(a):Marana mogę polecić z czystym sumieniem - najlepiej rozmawiać z Arturem Snopkiem.
wrk napisał(a):Znajomy robił bmw 5 w incape i akurat tam malowanie jest ewidentnie widać na cieniowaniu
Podkopnik napisał(a):Dalej polecacie Marana???
Powrót do Naprawy blacharsko-lakiernicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość