Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
merfiacz napisał(a):polerke
merfiacz napisał(a):zakladu lakierniczo blacharskiego
merfiacz napisał(a):cena była dosc atrakcyjna (300zl)
kornat napisał(a):A przed oddaniem auta pytałeś jakimi pastami operują? Ja osobiście, nie znam zakładu B-L który nie używa FarecliW mojej okolicy za taką lakiernicy usługę biorą 150zł
TeddyBB napisał(a):Powiedz jeszcze że zostawiłeś im te 300 zł..
Ja bym napisał oficjalną reklamację w której domagałbym się zwrotu kosztów za uszkodzone elementy i pogroził w niej skierowaniem sprawy do sądu. Gnoje uczyli się na twoim aucie jak się polerkę robi zamiast sobie kupić maskę na szrocie.
merfiacz napisał(a):teraz to juz po ptakach bo i tak nie udowodnie, ze oni to zrobili
eeee coś Ty. Taka profi usługapietrek86 napisał(a):ciekaw jestem czy nie będzie jeszcze hologramów na lakierze jeżeli będzie słoneczny dzień.
kornat napisał(a):To tym bardziej bym nasłał skarbówkę, a jak go dupnął to straci więcej niż te 300zł
kornat napisał(a):To tym bardziej bym nasłał skarbówkę, a jak go dupnął to straci więcej niż te 300zł
a dentysta wystawia Ci paragon?kornat napisał(a):nie wiem jak z tym jest ale zawsze mi się wydawało, że muszą wystawić FV lub paragon
transit_master napisał(a):a dentysta wystawia Ci paragon?kornat napisał(a):nie wiem jak z tym jest ale zawsze mi się wydawało, że muszą wystawić FV lub paragon
Powrót do Naprawy blacharsko-lakiernicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość