Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Dzwon Leon 2

Porady odnośnie napraw blacharskich, malowania itp.

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Dzwon Leon 2

Postprzez Wudoes » 28 kwietnia 2018, 18:45

Witam wszystkich otóż kilka dni temu niestety ale mój Leoś uległ dzwonowi w efekcie błotnik i lampa do wymiany zderzak porysowany pas przedni trochę pęknięty i drążek kierowniczy był wygięty już został wymieniony moje pytanie brzmi znalazłem błotnik tyle że zamiennik nówka chciałbym go kupić ale boję się że może coś nie pasować czy ktoś może kupował zamiennik błotnika do 1P i jest zadowolony i chce się podzielić wrażeniami :-P druga sprawa po wymianie drążka wiem musze jechać na geometrie ale to po weekendzie tylko zastanawia mnie jedno cofając w lewo na maksa skręcona kierownica po stanięciu w miejscu chce wyprostować kierownice niestety się blokuje dopiero jak wrzucę jedynkę i ruszę do przodu mogę nią kręcić pytanie moje brzmi czy maglownica by była uszkodzona? jeszcze lampa nie wiem czy na mocowaniach nie ma regulacji nie patrzyłem włożyłem skręciłem i nie jest ona spasowana jest bardziej chyba do środka nie wiem czy to wina pękniętego pasu przedniego czy przy mocowaniach właśnie jest regulacja i można ją dać bardziej do przodu i to w sumie tyle ode mnie liczę na szybką odpowiedź ;)
Wudoes
Stella
Stella

Auto: Seat Leon 1P
Silnik: BXE 1.9

Reklama

Re: Dzwon Leon 2

Postprzez MISQ » 29 kwietnia 2018, 22:51

Pewnie cos jest jeszcze ugiete lub magiel podgielo(drazek) XXX
Ostatnio edytowano 29 kwietnia 2018, 22:51 przez Leon_TS_ARL, łącznie edytowano 1 raz
Powód: To nie dział sprzedam
Rzezby- customy to Ja :D
MISQ
Stella +
Stella +

Auto: leon
Silnik: benzyna 2.8 V6

Powrót do Naprawy blacharsko-lakiernicze