Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
To nieprawda. Niedawno ktoś mi zostawił ślady gumy (na szczęście) na zderzaku i zeszło po paście Tempo. Lakier błyszczy się, najmniejszych rys czy zmatowienia.Sebool2006 napisał(a):Pasta tempo masakra... więcej rys zrobisz niż wypolerujesz
Od czasów twojego dziadka skład się zasadniczo nie zmienił, zmienił się marketing. Myślę, że przed II wojną światową były pasty polerskie o identycznym działaniu.ksl napisał(a):Kolego pasta tempo to byla dobra w latach 80tych. Teraz jest 1000 lepszych srodkow, ale jezeli chcesz tego uzywac to nikt Ci nie zabronizobacz sobie testy na youtube. Proponuje ogarnac lepsze pasty lekko scierne to efekty bedziesz mial 100x lepsze. Paste tempo to uzywal moj dziadek.
marekwar napisał(a):Od czasów twojego dziadka skład się zasadniczo nie zmienił, zmienił się marketing. Myślę, że przed II wojną światową były pasty polerskie o identycznym działaniu.ksl napisał(a):Kolego pasta tempo to byla dobra w latach 80tych. Teraz jest 1000 lepszych srodkow, ale jezeli chcesz tego uzywac to nikt Ci nie zabronizobacz sobie testy na youtube. Proponuje ogarnac lepsze pasty lekko scierne to efekty bedziesz mial 100x lepsze. Paste tempo to uzywal moj dziadek.
Podobnie było i jest z masłem czy cukrem.
marcinch napisał(a):Wczoraj w ostatnim dniu pobytu w Hiszpani po powrocie do auta zastanalem taka oto sytuacje
https://photos.app.goo.gl/wFBFpMfFkhrgnSoE8
Oczywiscie lokalna policja umyla raczki bo nie ma monitoringu.
Auto kupilem niecaly miesiac temu jako bezwypadkowe.
Wiadomo ze w starym aucie nie bylo by tematu, ale tutaj auto z 2015/09
Dodatkowo to wszystko w miejscu gdzie jest czujknik parkowania zastanawiam sie czy nie bedzie wariowal, choc na razie dziala ok
Mam mozliwosc likwidacji szkody z AC tylko (wklad wlasny 300eur), plus ewentualna zwyzka AC
Kanisz napisał(a):Kolego Marcinch najtaniej wyjdzie zrobic samemu i moze tez calkiem nieźle
Powrót do Naprawy blacharsko-lakiernicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość