Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przez pepe1906 » 16 marca 2020, 18:42
pacjent leon 2018
w tamtym roku 2 razy taka sytuacja 2 razy woź stoi na dworze i po nocy nie reaguje na pilot i trzeba otwierać go ręcznie. po otwarciu ręcznym piloty już działają normalnie. i dzisiaj podobna sytuacja auto stoi w garażu blaszaku 2 dni w nocy -10 i rano nie reaguje na żadnego pilota. otwieram ręcznie, i juz działa normalnie. W ASO jak zgłaszałem w tamtym roku to nic nie wykryli i nie mogą tego stwierdzić skoro jak byłem w ASO to u nich działało i jest wszystko ok. Ktoś miał podobnie?
-
pepe1906
- Stella +

-
- Region: małopolskie
- Auto: Leon
- Silnik: benzyna 1.4
przez ramzei » 17 marca 2020, 08:34
pepe1906 napisał(a):pacjent leon 2018
w tamtym roku 2 razy taka sytuacja 2 razy woź stoi na dworze i po nocy nie reaguje na pilot i trzeba otwierać go ręcznie. po otwarciu ręcznym piloty już działają normalnie. i dzisiaj podobna sytuacja auto stoi w garażu blaszaku 2 dni w nocy -10 i rano nie reaguje na żadnego pilota. otwieram ręcznie, i juz działa normalnie. W ASO jak zgłaszałem w tamtym roku to nic nie wykryli i nie mogą tego stwierdzić skoro jak byłem w ASO to u nich działało i jest wszystko ok. Ktoś miał podobnie?
Baterie w pilocie wymienione?
Był Leon ST FR 1.4 125 emotion red
Jest Leon ST Cupra 300 4Drive nevada white
-

ramzei
- Sport

-
- Region: małopolskie
- Auto: Leon ST Cupra 4Drive
- Silnik: benzyna 2.0 turbo
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne