Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Wiele marek udostępnia nielegalnie światła przeciwmgielne z funkcją doświetlania zakrętów...pinkibass napisał(a):no chyba, że Seat robi to niezgodnie z prawem, ale raczej watpię
Cubaza napisał(a):Nie. Jako stop świeci środek lampy. Tak samo jak w przedlifcie. Natomiast w polifcie jest różnica, że kierunek świeci jako część świateł pozycyjnych.
andrew56 napisał(a):kol. Cubaza .. możesz mnie lekko uspokoić?.Mam auto przed lifta 2015 , zamówiłem lampy full led 2017 po lifcie.Z tego co czytałem te na błotnikach pasują bez przeróbek a do tych w klapę należy dociągnąć dodatkowy kabel.Jutro przyjdą lampy więc zobaczymy jak w praniu.Czy piny się zgadzają czy będzie trzeba rzeźbić ..
https://www.seat-leon.de/vboard/showthr ... ost2255090
kjuboo95 napisał(a):I temat ucichl, montowal je juz ktos? trzeba kodowac? kabel to najmniejszy problem
Podeslalby ktos numery lamp po lifcie do HB?
andrew56 napisał(a):założyłem dzisiaj LEDy tył / te przed liftem 2014 / do klapy bagażnika.. i mam komunikat że mam sprawdzić oświetlenie świateł dziennych.W błotnikach założyłem już kiedyś ledy po lifcie i nic nie musiałem kodować. Tutaj / lampy w klapie bagażnika / najwidoczniej Body wyczuło że pobór prądu jest niższy niż przy zwykłych żarówkach i wywala błąd. Ktoś coś odnośnie kodowania..? mam obd11
ps. lampy działają prawidłowo..dzienne świecą.
andrew56 napisał(a):Cubaza napisał(a):Nie. Jako stop świeci środek lampy. Tak samo jak w przedlifcie. Natomiast w polifcie jest różnica, że kierunek świeci jako część świateł pozycyjnych.
kol. Cubaza .. możesz mnie lekko uspokoić?.Mam auto przed lifta 2015 , zamówiłem lampy full led 2017 po lifcie.Z tego co czytałem te na błotnikach pasują bez przeróbek a do tych w klapę należy dociągnąć dodatkowy kabel.Jutro przyjdą lampy więc zobaczymy jak w praniu.Czy piny się zgadzają czy będzie trzeba rzeźbić ..
https://www.seat-leon.de/vboard/showthr ... ost2255090
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości