Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michalib napisał(a):Auto odebrałem z SEAT Centrum - Poznań, nie wiem do czego się kwalifikuje czekam na odpowiedź serwisu.
piorun napisał(a):michalib napisał(a):Auto odebrałem z SEAT Centrum - Poznań, nie wiem do czego się kwalifikuje czekam na odpowiedź serwisu.
Jakieś wieści w temacie? Udało coś się wywalczyć?
orzel_nh napisał(a):Witam
Ja mam dziwne buczenie, dochodzi do 80 km/h jest głośno potem znów cichnie i znów przy 120 km/h jest głośno. Mechanik wymienił w prawym przodzie kole łożysko i na moment było ciszej. Znów to samo. Czy ktoś miał już ten problem? Bo jest to bardzo irytujące
ramzei napisał(a):orzel_nh napisał(a):Witam
Ja mam dziwne buczenie, dochodzi do 80 km/h jest głośno potem znów cichnie i znów przy 120 km/h jest głośno. Mechanik wymienił w prawym przodzie kole łożysko i na moment było ciszej. Znów to samo. Czy ktoś miał już ten problem? Bo jest to bardzo irytujące
Jaką masz skrzynię? Jeśli manual to może być coś z nią. Ja zawsze przy "buczeniach" podnoszę samochód i rozpędzam... Zawsze znalazłem problem.
orzel_nh napisał(a):Skrzynia manual. Ja raczej nie mam jak podnieść auta a mechanicy to hmm będą wymieniać po kolei aż może wreszcie trafia na usterkę.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości