Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
verton91 napisał(a):co do spryskiwaczy - nie są one obowiązkowe przy ledach, ale spryskiwacze to część pakietu "zimowego" czyli m.in. podgrzewanie foteli, podgrzewane dysze spryskiwaczy oraz mycie reflektorów.
Wiec jeden leon bedzie je mial, drugi nie.
mAsteR7 napisał(a):Ja u siebie mam fr z ledami bez spryskiwaczy, jak i bez czujnikow, ale z kamera cofania. Ciekaw jestem czy to konfig idywidualny, czy tez takie wersje byly wypuszczane z salonu. Przed lift 2015
Dodam ze w dowodzie mam wbite Leon ST, czyli jakby tylko dorzucony jakis pakiet fr?
miroA3 napisał(a):
Zawsze dekodować VIN, lista PR prawdę powie
positive napisał(a):miroA3 napisał(a):
Zawsze dekodować VIN, lista PR prawdę powie
Chyba nie zawsze. U mnie w wyposażeniu jest doświetlanie zakrętów, a jakoś nie zauważyłem żeby było w aucie.
positive napisał(a):Chyba nie zawsze. U mnie w wyposażeniu jest doświetlanie zakrętów, a jakoś nie zauważyłem żeby było w aucie.
PedroQ napisał(a):1. Wersja wyposażenia FR obejmuje reflektory ledowe. W ogłoszeniach są różneg rodzaju opisy: Led, Full Led, Ksenon. Czy Loen 5F w wersji FR ma tylko Full Ledy ? czy ma led+ksenon?
PedroQ napisał(a):2. Jedne samochody mają spryskiwacze inne nie na co zwrócić uwagę? (Wiem,że przy ksenonie trzeba mieć spryskiwacze a jak z ledami)
dominicus napisał(a):jest jakiś model VAGa który ma zastosowane wspomniane D5S w xenonie i także nie ma spryskiwaczy.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości