Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
nie wiem z czego to wynika
u mnie w maździe też skrzypi i w mitsubishi tylne wahacze wleczone potrafią skrzypnąć, ale tylko w kombi bo w sedanie problemu nie było; przesmarowałem osłony tulei (takie wielkie kawałki gumy z obu stron) wazeliną techniczną i zniknęłoB3N napisał(a):W innych autach nie doświadczyłem takiego skrzypienia
ggregorii napisał(a):Podobno są jakieś tuleje od Audi które pasują do Leona i jest wtedy święty spokój. Gdzieś widziałem ale nie mogę się dokopać teraz.
Le0nZawodowiec napisał(a):Czesc Panowie. Skrzypia przednie tuleje przednich wahaczy. Zalozylem u siebie tuleje z audi a3, i cisza jak makiem zasial. Polecam.
Numer w seacie to 5Q0407182a
A w audi 5Q0407182 bez a.
Tylna jest taka sama.
Tomatok napisał(a):Zrobiło się zimno i przypomniałem sobie jak Leon skrzypi. Czy po lifcie rozwiązali już ten problem?
Makgajwer napisał(a):Tomatok napisał(a):Zrobiło się zimno i przypomniałem sobie jak Leon skrzypi. Czy po lifcie rozwiązali już ten problem?
U mnie nie skrzypi, ale jak zrobiło się zimno to z podszybia na 2 biegu dziwne wibracje słyszę. Cóż, do wiosny niedaleko lub muzę głośniej zapuszczę i po problemie
Tomatok napisał(a):Zrobiło się zimno i przypomniałem sobie jak Leon skrzypi. Czy po lifcie rozwiązali już ten problem?
Udało Ci się jakoś rozwiązać problem?kaCuCh napisał(a):imno i przypomniałem sobie jak Leon skrzypi. Czy po
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości