Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
valdes73 napisał(a):Witam,
odkopię trochę temat podświetlenia zegarów - faktycznie nie można zmniejszyć ich podświetlenia? Nocą trochę walą po oczach... Może ktoś się doszukał w opcjach? Mnie udało się tylko znaleźć ustawienia regulacji jasności wyświetlacza multimedialnego, tablicy z zegarami niestety nie
Gregor napisał(a):valdes73 napisał(a):Witam,
odkopię trochę temat podświetlenia zegarów - faktycznie nie można zmniejszyć ich podświetlenia? Nocą trochę walą po oczach... Może ktoś się doszukał w opcjach? Mnie udało się tylko znaleźć ustawienia regulacji jasności wyświetlacza multimedialnego, tablicy z zegarami niestety nie
Dzisiaj sobie regulowałem podświetlenie zegarów. U mnie jest tak, że:
- wchodzę w "ustawienia" (ustawienia samochodu)
- wybieram "oświetlenie"
- przewijam w dół na "oświetlenie wnętrza"
- wybieram "Podświetlenie zest. wskaźników"
- suwakiem przesuwam zmieniając natężenie
michuFR napisał(a):Te dwie diody w lampce w podsufitce z przodu, świecące po zmroku na czerwone to co to jest?
Cobra_o7o napisał(a):Ja tam poświaty czerwonej nie widzę.
Za to nie rozumiem czemu przyciski oświetlenia wnętrza nie mają podświetlenia i muszę macać jeśli chcę je włączyć
maciek89 napisał(a):To w ST jest inna lampka kabinowa z tyłu niż w hatchbacku? Bo chyba jak nie masz panoramicznego dachu to powinna być identyczna. Jeśli tak to często jest wadliwy montaż tej lampki. Zobacz czy przełącznik Ci nie zostaje w ręce jak tylko leciutko go pociągniesz w dół i czy nie masz tam takiego białego smaru.
W polifcie ST mam LEDy z tyłu i pokrętło wyboru lewej lub prawej sekcji albo obydwu na raz. Działa.Thaze napisał(a):Mam pytanie do uzytkownikow wersji ST. Dziala wam lampka do czytania dla pasazerow z tylu? Po 7 miesiacach nie zwrocilem na to uwagi, ale ostatnio potrzebowalem wiecej swiatla i dupa, nic nie swieci. Patrzylem na manuala ale tam jest jest tylko o przednich, nic o tylnych.
mczelny2401 napisał(a):Chyba masz coś zrypane bo u mnie są podświetlone
maciek89 napisał(a): Jeśli tak to często jest wadliwy montaż tej lampki. Zobacz czy przełącznik Ci nie zostaje w ręce jak tylko leciutko go pociągniesz w dół i czy nie masz tam takiego białego smaru.
ProszęKatalonczyk napisał(a):Miałbym prośbę, czy mógłby ktoś zrobić foto tego elementu, który należy sprawdzić? Niedługo odbieram swojego ST i chciałbym sprawdzić to podczas odbioru.
Gregor napisał(a):maciek89 napisał(a): Jeśli tak to często jest wadliwy montaż tej lampki. Zobacz czy przełącznik Ci nie zostaje w ręce jak tylko leciutko go pociągniesz w dół i czy nie masz tam takiego białego smaru.
Kilka miesięcy temu po raz pierwszy włączyłem tą lampkę i... przełącznik został mi w ręce. Pierwszy raz i taki zonk, aż się wkur...., bo myślałem, że to moja wina. Był tam ten biały smar. Ponieważ napisałeś, że może to być wadliwy montaż tej lampki, to jak do tego podchodzi ASO? Miałeś taki przypadek? Uznałem, że jest to uszkodzenie mechaniczne dlatego próbowałem to jakoś skleić i nie było to łatwe.
marekwar napisał(a):Proszę
Oracle napisał(a):Oczywiście, że można włączyć obie strony jednocześnie – należy przekręcić pokrętło o 180 stopni względem tego, co jest na zdjęciu. Po prostu w pozycji „0” pokrętło przysłania odpowiedni piktogram.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość