Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michuFR napisał(a):Ta uszczelka włochata u góry jest podzielona jakby na dwie. Z kolei ta boczna jest pół włochata a pół bez włosia. I teraz pytanie które smarować? Tylko te zaznaczone na zielono? Czy tą zaznaczona na czerwono też smarować? Tą bez włosia obok tej zaznaczonej na czerwono też smarować?
-- 16 lutego 2022, 20:30 --
obek napisał(a):Te uszczelki włochate są denerwujące osobiście![]()
Dodatkowo czy u Was też na dole progów jest pełno piachu w dolnych partiach drzwi tak jak by tam nie były spasowane uszczelki na dole
mAsteR7 napisał(a):obek napisał(a):Te uszczelki włochate są denerwujące osobiście![]()
Dodatkowo czy u Was też na dole progów jest pełno piachu w dolnych partiach drzwi tak jak by tam nie były spasowane uszczelki na dole
Wystarczy deszczowy dzien i jazda po autostradzie czy po normalnej drodze, a cale progi zawalone. Na bialym to widac od razu.
Niestety tak, wkurza mnie to, bo w poprzednim aucie Renault Megane 3 progi były czyste były przez wiele mcy.obek napisał(a):Te uszczelki włochate są denerwujące osobiście![]()
Makgajwer napisał(a):w poprzednim aucie Renault Megane 3 progi były czyste były przez wiele mcy.
rossi napisał(a):pinkibass napisał(a):verton91 napisał(a):Czy zaobserwował ktoś u siebie głuche stuki na wybojach oraz małych dziurach dochodzące z tyłu samochodu?
Dodam, że nie jest to oparcie kanapy tylnej (bolce), nie jest to półka bagażnika oraz nie są to żadne plastiki w bagażniku.
Dla mnie jest to taki dźwięk, jakby coś ciężkiego i dużego się poluzowało i się obija (może bak paliwa np na jednej śrubie popuścił?).
Mam to samo!
Zauważyłem już jakiś czas temu, ale myślałęm, że to coś w bagażniku albo wnęce na koło.
Jednak ostatnio się to nasiliło, więc wyciągnąłem wszystkie luźne rzeczy i dalej jest to samo.
Nie mam pojęcia co to może być, ale podejrzewam jakiś luz z zawieszeniu, bo ewidentnie się pogarsza.
Nie mam teraz za bardzo czasu, żeby podjechac do ASO, ale ostatnio jak stuki były jeszcze sporo rzadsze oczywiście akurat na jeździe próbnej nic nie było slychać
Jak znajdziecie rozwiązanie tego stukania to dajcie znac.
U mnie tez to jest. Prawy tył. Też uważąm że to coś w zawieszeniu ale wg ASO wszystko sztywno skrecone i jest ok
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości