Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mariuszes napisał(a):Jak dla mnie fotele są w cholerę niewygodne niestety. Nie wiem co jest większym problemem: twarde siedzisko, brak podparcia pleców na wysokości barków czy wbijające się w udo boczne wyprofilowanie gdy noga spoczywa na podstopni y. Do tego pedały są zbyt blisko siedziska przez co muszę mieć odsunięty fotel, kierownica max do siebie a i tak jest za daleko. I jeszcze fotel w pionie zeby chociaż trochę podpierać łopatki, dzięki czemu miednica w potężnym zgięciu. No normalnie masakra. Ale to jest w każdym Seacie i na przyszłość już wiem, że to auta nie na moją budowę.
... a nie wystarczy się 2 m wcześniej zatrzymaćMarc1n napisał(a):Żeby widzieć światła muszę się garbić
Fotel to nie leżanka, zagłówek to zabezpieczenie w razie kolizji, podczas normalnej jazdy głowa nie powinna się opierać ani nawet dotykać zagłówka.mlynek napisał(a):Zeby głowa opierała się na zaglówku
sdss napisał(a):marcinch napisał(a):sdss napisał(a):Jak się ma dużą dupe to jest problem.
Zrob w nich trase powyzej 4 godzin to pogadamy
Zrób 16h to pogadamy
mczelny2401 napisał(a):To jak Ty testowałeś auto przed zakupem?
pepe1906 napisał(a):czy wiecie może jak złożyć do poziomu fotel pasażera w FR? robię jak w instrukcji i nic nie idzie. Chodzi mi o złożenie do przodu a nie rozłożenie do tyłu pokrętłem. Poniżej link z instrukcji.
michuFR napisał(a):Da radę w fotelach przednich, wyciągnąć całkowicie zagłówki?
rafko1 napisał(a):Na aliexpress są podkładki na siedzisko z logo:)
zgrzyt napisał(a):Witam. W temacie foteli w FR. Dziś zauważyłem, że zaczyna mi delikatnie pękać skóra - boczek na siedzisku kierowcy, dokładnie to 3 małe zagięcia się zrobiły.
Wiadomo, boczek mocno pracuje jak się wsiada, pewnie to nieuniknione... Mój to 2014 i 112000 przebiegu.
Da się coś z tym zrobić? Czy to już po robocie ?
Komuś tak pękało ?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości