KAI napisał(a):Z fotek za wiele różnicy nie widzę, ale ujęcia są kompletnie inne
Jak się przyjrzysz to widać różnicę w otoczce spryskiwacza. I uwierz mi na słowo, że ten nowy bardziej wystaje (stary był praktycznie scalony ze światłem)
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
KAI napisał(a):Z fotek za wiele różnicy nie widzę, ale ujęcia są kompletnie inne
macieluk napisał(a):(stary był praktycznie scalony ze światłem)
SauronRzeznik napisał(a):Przepraszam, że wskrzeszam wątek - ale czy komuś ASO naprawiło cieknący spryskiwacz szyby tylniej? Dopadło i mnie, po użyciu coś cieknie i spod stopu tworzą się zacieki na szybie.
Vampire1984 napisał(a):Np moj nie doswiadczyl o dziwo problemu ze spryskiwaczem i swiatlem stopu;). Moze jakos specjalnie go tam dziabnac;p ale jak dziala to jest ok;)
Vampire1984 napisał(a):MY 14 wiec rocznik 13;) lub poczatek 14.
rafko1 napisał(a):Ja też podobny rocznik 2013 spokój ze stopem, ale lampy tył poszły. Na jedną czekam serwis miał dzwonić i cisza drugi tydzień
Thriade napisał(a):Też właśnie chciałam się o to zapytać. Niedługo robię przegląd gwarancyjny, cieknacy spryskiwacz i pęknięty stóp mnie wkurzają, chciałabym żeby mi to wymienili. Jak z nimi gadać?
Gregor napisał(a):W Katowicach podczas przeglądu prosiłem o sprawdzenie czy mam pęknięcie na "stopie". Nawet nie dokończyłem zdania jak usłyszałem:
- nawet gdyby było, to już nie wymieniamy!
- nawet na gwarancji?
- nawet!
- dlaczego?
- kiedyś wymienialiśmy teraz już nie, bo nie uznajemy to jako wady!
Jestem ciekaw czy to wewnętrzne podejście czy odgórny nakaz.
d4rk89 napisał(a):Gregor napisał(a):W Katowicach podczas przeglądu prosiłem o sprawdzenie czy mam pęknięcie na "stopie". Nawet nie dokończyłem zdania jak usłyszałem:
- nawet na gwarancji?
- nawet!
- dlaczego?
Bo w Katowicach to buraki. Już też tam nie jadę. Niedługo będę testował Gliwice.
Webi napisał(a):d4rk89 napisał(a):Gregor napisał(a):W Katowicach podczas przeglądu prosiłem o sprawdzenie czy mam pęknięcie na "stopie". Nawet nie dokończyłem zdania jak usłyszałem:
- nawet na gwarancji?
- nawet!
- dlaczego?
Bo w Katowicach to buraki. Już też tam nie jadę. Niedługo będę testował Gliwice.
No Pan ZZ ma zakaz komunikacji ze mną.
Natomiast w Gliwicach na razie meksyk z tą przebudową też można zostać olanym.
AKa napisał(a):1) Polecam dobre ASO np w gdansku WP Motors lub inne, choc trzaskow itd nie pozbedziesz sie nigdy, niestety ten typ tak ma
2) Tez ASO na gwarancje
3) j. w. w pkt. 1
7) ta przypadlosc to norma w uzywanych VAGach wiec nie powinno Cie to dziwic. Choc ja u siebie nic takiego nie zauwazylem, ale moj ma 2x mniej km od TwojegoCo sie tak wszyscy uczepili czyszczenia tej szybki przy zegarach?ja jej w ogole nie czyszcze bo po co? A jesli juz to sprezonym powietrzem
9) wymiana filtra kabinowego powietrza co roku i zero problemow z AC, ktora uzywam sporadzycznie
A teraz kolejne- technicznie bardziej.
11) chyba w kazdym samochodzie sie to moze zdarzyc
12) z ktorej strony? tył? jak ASO sobie nie potrafi poradzic z niektorymi problemami to sory jedziesz do nastepnego.
13) mam sonaxa zero problemow ze spryskiwaczami
14) kazdy samochod tak ma nie wiem co to ma do seata.
15) owszem nie jest super ale po naprawie przez aso chwale ja. zgrzytnac potrafi mi wsteczny ale nie za kazdym razem
16) ja jakos problemow nie mam wielkich z ta Ska choc czasem sie zdarzy ale to zadne halo
17) to czujnik wiec nie jest super dokladny do naszych mysli, mi tez on nie pasuje ale ciezko go skalibrowac by bylo indywidualnie
18) tu racja
19) tez sie zgodze
20) u mnie hamulce super dzialaja(moglyby byc lepsze ale i tak w swojej klasie sa bardzo dobre)
21) wina opon no i ASR, mialbys cos innego z podobnym silnikiem tak samo by bylo
AKa napisał(a):Chaotyczne decyzje właściciela marki (ateca 1.4 czterołap?!).
Thriade napisał(a):Wracając do światła stop - dziś wymienione na gwarancji. Do tego ponoć jakiś inny spryskiwacz jest założony. ASO Dynamica.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości