Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kubeusz napisał(a):maciek89 napisał(a):Może jak się bierze pakiet zimowy (podgrzewane dysze) to wtedy jest ta opcja?
Tak. Pakiet zimowy to robi.
BTW wczoraj doczytałem w instrukcji ciekawostkę - jak się ma automat do wycieraczek (czujnik deszczu) to spryskiwanie szyby przedniej powoduje, że system klimy zamyka na obieg wewnętrzny wlot powietrza na 30s żeby nie było czuć płynu spływającego z szyby....no i rozwiązała się tajemnica czemu w leonie nie czuję zapachu płynu podczas pryskania po szybie
B3N napisał(a):Czy Leon bez pakietu zimowego ma podgrzewane dysze spryskiwaczy?
Kubeusz napisał(a):maciek89 napisał(a):Może jak się bierze pakiet zimowy (podgrzewane dysze) to wtedy jest ta opcja?
Tak. Pakiet zimowy to robi.
BTW wczoraj doczytałem w instrukcji ciekawostkę - jak się ma automat do wycieraczek (czujnik deszczu) to spryskiwanie szyby przedniej powoduje, że system klimy zamyka na obieg wewnętrzny wlot powietrza na 30s żeby nie było czuć płynu spływającego z szyby....no i rozwiązała się tajemnica czemu w leonie nie czuję zapachu płynu podczas pryskania po szybie
maciek89 napisał(a):Połowę tego czyli ile? Ja płaciłem 38 zł za sztukę.
piotrmat79 napisał(a):Mam takie same odczucia. Prawy nawet pryska lepiej niż lewy. Trzeba poregulowac ale idealnie nie będzie jak w VW. Fakt cena za sztukę zabija.
maciek89 napisał(a):Po lewej słabiej i z opóźnieniem czyli po stronie kierowcy?
Pojemność zbiornika płynu do spryskiwaczy
Wersje bez systemu
spryskiwaczy
reflektorów
ok. 3 litry
Wersje z systemem
spryskiwaczy
reflektorów
ok. 5 litrów
Vtec napisał(a):Kupiłem. Zamontowałem-regulacja wysokości psikania przy pomocy śruby torx. Płynna regulacja góra/dół. Psika idealnie. Polecam. Zero problemów z kierunkiem czy siłą L/R.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość