Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Krzywo ustawiona kierownica w nówkach

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Re: Krzywo ustawiona kierownica w nówkach

Postprzez soolek » 20 września 2018, 07:58

Mnie kierownicę poprawiał Carsed 2-3 miesiące po odbiorze auta. Oczywiście wciskali kit, że wszystko OK, że w normie - to kazałem im to normę mi pokazać, zmierzyć i jak faktycznie tak będzie to odpuszczam... Wzięli auto na kolejną poprawkę. Poprawili, nie idealnie ale lepiej, mniej mnie kułow oczy. I skończyłem tam jeździć.
Od pierwszego przeglądu jeżdżę do Marana (w sumie na razie 2 razy) i na razie złego słowa powiedzieć nie mogę. Poprawili i to dość odczuwalnie włączenia wstecznego biegu, który od początku mi haczył, a Carsed robił to na odwal (o ile w ogóle coś robił).

Odnośnie ESP i korygowania - cofnąłem komentarz, bo szkoda ubliżać komuś, kogo się nie zna.
soolek
Signo
Signo

Auto: 5F FR ST
Silnik: benzyna 1.4

Reklama

Re: Krzywo ustawiona kierownica w nówkach

Postprzez mgralien » 20 września 2018, 09:52

No dzwoniłem do Marana i coś maja zweryfikować czy to pod gwarancje podejdzie bo niby w dół mogłem wpaść czy coś. No ale pewnie będę się starał do nich. Szkoda ze wcześniej nie słyszałem o Maranie bo mam blisko a Carsed dalej i jakoś nie jestem z nich zadowolony. Dzięki za info w tej sprawie.
mgralien
Stella
Stella

Region: mazowieckie
Auto: Seat Leon Cupra
Silnik: CFJA 2.0

Poprzednia strona

Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne