Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
maciek89 napisał(a):Chyba jest- ekologia. Koszty to raczej dla kolejnego właściciela, a ten pewnie wywali filtr. Szczerze mówiąc wolałbym 1.5 TSI, bo przynajmniej jest sprzężone z porządnymi skrzyniami, w Golfie 1.5 jest z DQ380.A cena praktycznie ta sama. Nie wiem tylko jak manual ale może jednak dali mq350 po licznych problemach użytkowników 1.4. Obstawiam, że od kwietnia przyszłego roku w Leonie już będzie 1.5
trixtin napisał(a):Nieoficjalne info: od listopada rabat 6000zł na excellence i pakiet comfort+ do niego za 1999zł.
czapel napisał(a):ta w 1.5 dq380 nie wiem skad to masz, ona jest w silnikach 2.0
KrecikTurbo napisał(a):A coś wiadomo czy/kiedy Cupra dostanie DSG7?
esde napisał(a):Pewnie nowy model, czyli gdzieś około 2019.
szadubaba napisał(a):Co ciekawe w takiej Octavii RS 2017 jest DSG7 i testerzy zglaszaja, ze jest wolniejsza niz DSG6.
rbrus napisał(a):Moja konfiguracja:
* Leon III ST Style
* 1.4 CNG 110KM (gaz ziemny prawdopodobnie jedyny taki na calym forum)
* Siedzenia alkantara
* Czujniki parkowania optyczne przod i tyl
* Ciemne tylne szyby
* Kolor Candy White
* Ubezpieczenie 5 lat 100k
* Alarm
* Przygotowanie do montazu haka
* Sruby anty kradziezowe zlodziejki
* Reszta haka i elektroniki do haka
FRBlack napisał(a):Jak patrzę teraz na cenę 1.4 FR z metalikiem i pakietem Comfort+ 85100 to jestem w szoku, bo na początku 2017 udało mi się wyrwać to za 74600.
FRBlack napisał(a):Jak patrzę teraz na cenę 1.4 FR z metalikiem i pakietem Comfort+ 85100 to jestem w szoku, bo na początku 2017 udało mi się wyrwać to za 74600.
Z tego o co pisano na forum można to włączyć programowo ale trzeba też wymienić USB. Gdybyś to robił sam w ASO to pewnie około tysiąca by to kosztowało. Przy nowym aucie może wynegocjujesz cene katalogowa.bigmazi napisał(a):Da się to później aktywować.
Wgrywa się i aktywuje. Warunek auto musi posiadać min. System Media Plus 8"misiol napisał(a):da sie dolozyc full linka za doplata?
szczepan napisał(a):Wgrywa się i aktywuje. Warunek auto musi posiadać min. System Media Plus 8"misiol napisał(a):da sie dolozyc full linka za doplata?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości