Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kusza napisał(a):trzepol napisał(a):Panowie
Tak patrze na strone leona, cennik, konfigurator i wg cennika FRka w ST 150KM 94700 pakiet comfort + za 999zl. W konfiguratorze FRka ST 1.4 150KM za 88400 a comfort + za 1zl...... Ceny leona obnizyli o prawie 6 tys zl ? Pakiet comfort w koncu jest za 1zl czy 999 ?
Albo mieszają wyprzedaz z rozcznikami 2018 albo cos sie pozmienialo tak bardzo ?
Coś zmieniają chyba bo jest taniej i to sporo... porównując konfigurację mojej Cupry przed rabatami z listopada 2017 do obecnej ceny w konfiguratorze wychodzi ona teraz 15 500 zł taniej i to jeszcze bez żądnych rabatów...
Dest napisał(a):Doplacasz 999 a zyskujesz wyposazenie za5800 jakbys je bral bez pakietu
Pik napisał(a):Virtual cockpit jest w Cuprze 2018 w wyposażeniu standardowym i nie trzeba zamawiać.
Ooo cena wyższa niż w Audi (np w A4 za około 1200zł)Kusza napisał(a):W cennikach zegarów cyfrowych nie ma, ale w roczniku 2018 jak zamawiasz do produkcji to za 1900 zł brutto możesz sobie je domówić. Ja mam zamówione.
klw napisał(a):Czy ktoś z Was zamawiał już model 2018? Dostałem informację z salonu, że nie mają jeszcze możliwości zamawiania z wirtualnym kokpitem...
Ile wymagano od Was zaliczki (w leasingu)?
klw napisał(a):Ile wymagano od Was zaliczki (w leasingu)?
klw napisał(a):Czy ktoś z Was zamawiał już model 2018? Dostałem informację z salonu, że nie mają jeszcze możliwości zamawiania z wirtualnym kokpitem...
Ile wymagano od Was zaliczki (w leasingu)?
logigamer napisał(a):
davidnth napisał(a):3800 w moim wypadku dotyczyło by wirtualnego kokpitu, nowego nagłośnienia beats audio plus jeszcze jakichś dodatkowych gadżetów, decyzja jednak zapadła, ze nie czekam na to, rzeczywiście zakupie opony zimowe![]()
Dodam tylko, ze według tego co przekazał mi handlowiec to od 45tygodnia wirtualny kokpit ma być nie jako opcja, a jako standard, między innymi dlatego znów zmieni się cena, nie wiem tylko czy będzie to standard tylko w Cuprze czy w innych wersjach również.
Forrest napisał(a):davidnth napisał(a):3800 w moim wypadku dotyczyło by wirtualnego kokpitu, nowego nagłośnienia beats audio plus jeszcze jakichś dodatkowych gadżetów, decyzja jednak zapadła, ze nie czekam na to, rzeczywiście zakupie opony zimowe![]()
Dodam tylko, ze według tego co przekazał mi handlowiec to od 45tygodnia wirtualny kokpit ma być nie jako opcja, a jako standard, między innymi dlatego znów zmieni się cena, nie wiem tylko czy będzie to standard tylko w Cuprze czy w innych wersjach również.
Czy ma ktoś jakiś update co do virtual kokpit w Cuprze? Zamówienie złożyłem w pod koniec października i sprzedawca nic nie wspomniał o takiej opcji. Auto mam mieć do odbioru luty/marzec.
Kusza napisał(a):Forrest napisał(a):davidnth napisał(a):3800 w moim wypadku dotyczyło by wirtualnego kokpitu, nowego nagłośnienia beats audio plus jeszcze jakichś dodatkowych gadżetów, decyzja jednak zapadła, ze nie czekam na to, rzeczywiście zakupie opony zimowe![]()
Czy ma ktoś jakiś update co do virtual kokpit w Cuprze? Zamówienie złożyłem w pod koniec października i sprzedawca nic nie wspomniał o takiej opcji. Auto mam mieć do odbioru luty/marzec.
nie wiem na jakie info liczysz co do VC?
u mnie zamówienie było pod koniec listopada 2017, a produkcja 7 tydzień 2018.
już przy zamawianiu miałem możliwość domówienia VC ponieważ chciałem rocznik produkcji Cupry 2018 - koszt przy zamówieniu VC to 1900 PLN brutto
tommy_krk napisał(a):vc w cuprze to standard (produkcja 2018) a nie opcja.
andrzejpredator napisał(a):Jezeli ktos zastanawia sie nad DCC
maciek89 napisał(a):Po trzecie jak skąpy Janusz przy odkupieniu auta będzie narzekał
KriSSo napisał(a):Ja do Xcellence bym nie zamawiał DCC ale w FR
mesrs123 napisał(a):Kurcze tak czytam co tu piszecie o dcc mialem na weekend zwykle fr i wersje z dcc i mimo ze specialnie staralem sie szukac miejsc gdzie droga jest slabej jakosci zeby to potestowac nawet na mega dziurach w obu przypadkach to nie odczułem jakiejs mega wielkiej roznicy miedzy comfort a fr lub nawet comfort i sport moze jestem jakis spaczony
mesrs123 napisał(a):Kurcze tak czytam co tu piszecie o dcc mialem na weekend zwykle fr i wersje z dcc i mimo ze specialnie staralem sie szukac miejsc gdzie droga jest slabej jakosci zeby to potestowac nawet na mega dziurach w obu przypadkach to nie odczułem jakiejs mega wielkiej roznicy miedzy comfort a fr lub nawet comfort i sport moze jestem jakis spaczony
maciek89 napisał(a):Panie Krisso jak to będzie R Variant to ja bym nie rezygnował z DCC.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości