FR nie jechalem, ale jako ze poluje na Cupre to mialem okazje juz odbyc jazde probna, bylem zdziwiony bo zawieszenie (jezdzilem specjalnie w trybie comfort) sprawialo wrazenie bardziej komfortowego mimo 19stek niz w mojej O3 na 16.
Zawieszenie ma wiele parametrow, moze byc miekkie, twarde, moze lepiej/gorzej tlumic male albo duze nierownosci, mnie charakterystyka O3 nie odpowiada, bo drobnych nierownosci nie tlumi, za to na hamowaniu potrafi zanurkowac czy na zakrecie przechylic, wiec mozna miec wrazenie ze jest miekko

, moze i jest, ale tlumienie drobnych nierownosci to osobna sprawa i ta jest b. slaba w O3, a dla mnie to odpowiada za komfort wiec o tym pisalem ze jest twardo, bo ja po prostu czuje cala droge w aucie, nawet gruboziarnisty asfalt jak sie trafi to deska tu i owdzie potrafi zabrzeczec bo sie tworzy rezonans.
Cupra mi sie pod tym wzgledem podobala, czym bylem zaskoczony bo spodziewalem sie deski.
Do salonu przyjechalem swoja Skoda, wiec jechalem po tej samej drodze w odstepie paru minut.
Sam nie wiem co o tym myslec.