Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Gregor napisał(a):michuFR napisał(a):Czyli nie da rady tego z poziomu radia zrobić, tak jak np. z tą intensywnością oświetlenia. Myślałem że źle szukam, a to po prostu tak jest że świeci się cały czas podczas jazdy.
Po zakupie auta też tak miałem, tzn. cały czas świeciło się podświetlenie na nogi. Jak dobrze pamiętam wyłączyłem to w opcji "Oświetlenie wnętrza samochodu" ---> ""Oświetlenie przestrzeni pod nogami". Teraz po otwarciu auta oświetlenie na nogi się świeci ale po uruchomieniu (lub włączeniu zapłonu) gaśnie i podczas jazdy na pewno się nie świeci.
werbelikus napisał(a):Dzisiaj podczas wizyty w ASO Bednarek w Łodzi aktywowano mi bez żadnych problemów test zegarów z Cupry w moim ST XcellencePozostaje mi jeszcze do włączenia system rozpoznawania zmęczenia, ale tu trzeba zapłacić za oryginalną licencję.
Albert1988 napisał(a):Dokładnie tak, dzięki i zobaczymy czy jutro uda się włączyć.
mczelny2401 napisał(a):werbelikus napisał(a):Dzisiaj podczas wizyty w ASO Bednarek w Łodzi aktywowano mi bez żadnych problemów test zegarów z Cupry w moim ST XcellencePozostaje mi jeszcze do włączenia system rozpoznawania zmęczenia, ale tu trzeba zapłacić za oryginalną licencję.
Lepiej zainwestuj np w obdeleven i uruchomisz wiele dodatków sam
metzz napisał(a):Albert1988 napisał(a):Dokładnie tak, dzięki i zobaczymy czy jutro uda się włączyć.
Udało się uruchomić?
Albert1988 napisał(a):metzz napisał(a):Albert1988 napisał(a):Dokładnie tak, dzięki i zobaczymy czy jutro uda się włączyć.
Udało się uruchomić?
Marcin75 napisał(a):Obdeleven w akcji
Włączone:
Test zegarów-działa za każdym razem
Doswietlanie zakrętów- super sprawa
Wyłączone:
Pasy i tylna wycieraczka
W wolnej chwili biorę się za system start-stop i rozpoznawanie znaków
Pozdrawiam
mczelny2401 napisał(a):Ja obstawiam że to nie wina programu a chęci i wiedzy w danym serwisie
Blad napisał(a):Tak. Też pytałem we Wro. Ok, 1000 zł - ponoć wymagana jest zmiana gniazda USB i odblokowanie
MichalO napisał(a):Oddając dziś samochód na przegląd do Marana poprosiłem o włączenie ustawień tylnej wycieraczki poprzez komputer i p.Krzysztof sam przyznał, że oni nie mają aż tylu możliwości zmian ile dostępnych jest przez VCDS lub ObdEleven.
Marcolorz napisał(a):Jestem właśnie po rozmowie telefonicznej z serwisem Lellek w Gliwicach, za włączenie opcji Welcome mode/ Test zegarów zażyczyli sobie 150zł![]()
![]()
Ma ktoś doświadczenia z tym serwisem?
Marcolorz napisał(a):Jestem właśnie po rozmowie telefonicznej z serwisem Lellek w Gliwicach, za włączenie opcji Welcome mode/ Test zegarów zażyczyli sobie 150zł![]()
![]()
piasektubyl napisał(a):Marcolorz napisał(a):Jestem właśnie po rozmowie telefonicznej z serwisem Lellek w Gliwicach, za włączenie opcji Welcome mode/ Test zegarów zażyczyli sobie 150zł![]()
![]()
W Warszawie, w serwisie carsed ~260zltakże podziękowałem
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości