Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ramzei napisał(a):No dajcie spokój tym priv... Temat skrzypienie plastików jest rozwiązanie przy użyciu jakiegoś preparatu i wielka tajemnica...
Vampire1984 napisał(a):Ja jestem po przegladzie okresowym u mojego ulubionego aso czyli w gda
kiepero napisał(a):Po przejechaniu 24tyś km i u mnie zaczęło trzeszczeć przy słupkach, antidotum na moje trzeszczenie było posmarowanie smarem metalowych skobli od zamków zamontowanych na słupkach.
kiepero napisał(a):http://tufotki.pl/JQCSY
zapewne ustało tylko na chwile, ja wpakowałem tam kawałek gąbki i mam spokój, bo smarowanie pomagało na krótko
Rychu napisał(a):Jestem coraz bliższy znalezienia cykającego ustrojstwa. Wpakowałem się wczoraj do bagażnika i naciskałem wszystko jak szło. Słyszę ten dźwięk dochodzący z okolic jak na zdjęciu jak naciskam w analogicznym miejscu po drugiej stronie klapy (przy zaślepce z drugiej strony). Włożyłem tam rękę do środka ale wyczuwam tam tylko wiązkę kabli w jakimś oplocie. Wątpię żeby to ta wiązka kabli cykała. Może to po prostu ten plastik cyka, ale dlaczego akurat w tym miejscu? I jak temu zaradzić? Walczył ktoś może już z cykaniem tych okolic? Nie chce mi się przez taką pierdołę tracić całego dnia na ASO.
Rychu napisał(a):Dzieki za wytlumaczenie. To ja sie juz w rozbieranie tego nie bede bawil. Zostawie to jednak ASO.
janek1988 napisał(a):U mnie się pojawiło trzeszczenie z tyłu, nie bardzo wiem co to jest. Myślałem, że to roleta, bo tam gdzie dochodziło, ale zarówno na zaciągniętej jak i otwrzonej nic sie nie zmieniło, poprawiłem jej zatrzask i nic. Próbowałem manualnie dotykając różnych plastików i nic nie wydaje dźwięków. Myślałem że to drzwi ale tam nic nie trzeszczy. Brzmi jak jakiś plastik przy tylnej kanapie/rolecie nie wiem..
Ma ktoś pomysł?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości