Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
czapel napisał(a):Nie naciskaj odrazu gazu tylko powoli. Normalnie Ci ruszy. Jest lekkie opóźnienie z przerzuceniem na R.
Cro0lick napisał(a):To, czy autem łatwo czy trudno ruszyć bez gazu wynika chyba z koła zamachowego?
macieluk napisał(a):Ja Waszemu wielbionemu Panu Mariuszowi bym nie ufał
daniel28 napisał(a):macieluk napisał(a):Ja Waszemu wielbionemu Panu Mariuszowi bym nie ufał
Właśnie ten PAN wywalczył dla mnie naprawy gwarancyjne na łączną sumę 40 tyś zł, doprowadził auto do stanu w jakim powinno mi się przekazać w dniu zakupu auta, przywrócił mi wiarę w markę Seat))
maciek89 napisał(a):Właśnie, takie małe OT co do klimy. Mam wrażenie, że jest ona w Leonie wyjątkowo mało wydajna. Nie da się buchnąć zimnym powietrzem w nagrzanym aucie... Serio ten typ tak ma?
Cobra_o7o napisał(a):Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem najnowszej Mazdy6 zamiast Leon Cupra...".
soolek napisał(a):Z tym Carsedem, to faktycznie lipa ale ja ich jeszcze pomęczę ... będę tym trudnym klientem raczej.
ggregorii napisał(a):Hej koledzy a macie coś takiego ze jak jedziecie powoli na 1 i skrzynia jest obciążona np wkorku wciskanie i puszczanie sprzęgła) to występuje takie tyktyktyktyktyk. To kulko dwumasowe ? czy skrzynia ?
maryousz napisał(a): Jezdzilem 2 lata Mazda 3 w benzynie. Magia Skyactive: wymieniane oba lusterka dwa razy kazde, wzrastajacy poziom oleju ponad stan-serwis nie widzial problemu, stuki i skrzypienia z zawieszenia, krzywo wstawione drzwi, skrzypienie foteli i tapicerki w srodku po pierwszej zimie, bardzo głośno powyżej 100km/h, przy 150km/h nie słychac wlasnych mysli. Mierna dynamika silnika - nie wiem o czym myslalem na jazdach probnych. I wisienka na torcie: to biodegradowalne scierwo zaczelo rdzewiec po pol roku. To nawet polonezy sie tak szybko nie rozpadaly. Rdzewienie postepowalo mimo naprawy gwarancyjnej.
soolek napisał(a):ggregorii napisał(a):Hej koledzy a macie coś takiego ze jak jedziecie powoli na 1 i skrzynia jest obciążona np wkorku wciskanie i puszczanie sprzęgła) to występuje takie tyktyktyktyktyk. To kulko dwumasowe ? czy skrzynia ?
Może nie tyktyktyk, ale tyktyk...
Wiem o czym mówisz. Słychać na zewnątrz jak sprzęgło rozłącza bieg. Masakra.
Standard, przynajmniej u mnie, jak masz uchylone okno. Wstyd na całego, ale podejrzewam, że TTTM.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość