tomek13 napisał(a):Do problemów z kunami w Moto Gabra? Płacisz za to co Ci zjadła i jest do wymiany. Miałem już przypadek przegryzionego przewodu.
Pytanie dotyczyło światła stop
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tomek13 napisał(a):Do problemów z kunami w Moto Gabra? Płacisz za to co Ci zjadła i jest do wymiany. Miałem już przypadek przegryzionego przewodu.
szczeslaw napisał(a):Właśnie jetem umówiony na wymianę oleju po 15 tysiącach w przyszłym tygodniu do Terra Motors. Zgłosiłem im od razu drzwi i silnik i mają posprawdzać.
Żeby było śmieszniej, okazało się, że PTHW NIC nie wpisywało do systemu Seata, więc nie ma śladu po moich zleceniach...
SauronRzeznik napisał(a):Przepraszam, że wskrzeszam wątek - ale czy komuś ASO naprawiło cieknący spryskiwacz szyby tylniej? Dopadło i mnie, po użyciu coś cieknie i spod stopu tworzą się zacieki na szybie.
Thriade napisał(a):SauronRzeznik napisał(a):Niestety podobno nic się nie da z tym zrobić - przynajmniej wg mojego ASO. Wkurza mnie to niemiłosiernie, bo np. odbieram czyste auto z myjni, spryskiwacz używany kilka dni wcześniej, zanim dojadę do domu - już widzę zaciek. Prawie zawsze jak jadę gdzieś to jak stoję w korku czy na światłach "bawię" się tylną wycieraczką, żeby doczyścić tę szybę. To juz jak nawyk czy tick nerwowy
Gregor napisał(a):Często użytkuję różne auta (wypożyczalnia) i ten problem, to raczej norma a nie defekt danego modelu.
Gregor napisał(a):Thriade napisał(a):SauronRzeznik napisał(a):Często użytkuję różne auta (wypożyczalnia) i ten problem, to raczej norma a nie defekt danego modelu.
krakus napisał(a):Pazdz, napisz jaki wynik wizyty. Ja jestem z pękniętym światłem stopu w Dynamice pod Krakowem. Wysyłają do decyzji "góry". Zobaczymy.
krakus napisał(a):Pazdz, napisz jaki wynik wizyty. Ja jestem z pękniętym światłem stopu w Dynamice pod Krakowem. Wysyłają do decyzji "góry". Zobaczymy.
SauronRzeznik napisał(a):Przepraszam, że wskrzeszam wątek - ale czy komuś ASO naprawiło cieknący spryskiwacz szyby tylniej? Dopadło i mnie, po użyciu coś cieknie i spod stopu tworzą się zacieki na szybie.
Nigdy więcej Seata.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości