Fredi88 napisał(a):marcin1ja1 napisał(a):Druga opcja to upierać się przy swoim i robić z siebie...
Nie upieram sie przy swoim. Pisze tylko ze dziwne bo mojego odbieralem w polowie listopada, ludzie odbierali auta w grudniu i wszystko byly wersje przed fl. Ty piszesz o dacie produkcji w fabryce i tyle. Przed nowym rokiem nie bylo mozliwosci kupna fla z tego co pamietam.
Ps. Trzecia opcja to ze wychodzi ci sloma z butow i zamiast cos normalnie napisac zaraz obrazasz. Wiec kto z siebie ... robi ten robi

Jak mogłeś odebrać samochód po FL w listopadzie jak produkcja tego auta zaczęła się w listopadzie. Auto wyprodukowane w listopadzie i grudniu miały trafić do salonów w 2017r. Jeżeli piszemy o roczniku danego auta to piszemy o roczniku produkcji a nie o roczniku jego kupna/rejestracji.
Nie wiem po co musiałem wrzucić swoje 3 grosze o tym czy jest to auto po FL czy nie, jeżeli moja wypowiedź dotyczyła czujników ciśnienia (tudzież ich brak w oponach - felgach) w moim aucie. I przede wszystkim starać się udowodnić, że ty lepiej wiesz jakie ja mam auto. A teraz próbujesz wyjść z twarz i starasz się aby twoje wyszło na wierzch. Co jest bardzo dziecinne i niepoważne. Zamiast uderzyć się w pierś i przyznać do błędu będziesz podbijał temat.