Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jankes_1900 napisał(a): A mało sympatyczny Pan w serwisie, że tylko po zamknięciu auta z zewnątrz.
Dlatego ośmielę się zapytać jeszcze raz.
A mnie przekonywali, że prawe lusterko nie pójdzie mi "w dół" po wrzuceniu wstecznego. Dopiero, jak im pokazałem - to nastąpiła taka niezręczna cisza a później ciche... "aahhaaaa...."bigmazi napisał(a):Jak kupowałem swego, to w ASO mi powiedzieli, że lusterka składają się tylko pilotem.
marekwar napisał(a):Po Waszych historiach z serwisami widzę, że mam szczęście do ASO w Łodzi. Co bym nie zapytał dostaję wyczerpujące odpowiedzi.
Z dyplomów na ścianach widzę, że ich doradca serwisowy i mechanik wygrywali konkursy w swojej kategorii organizowane przez Seata w Hiszpanii.
I nie ściemniają. Jak tylna wycieraczka jest do d...y a roleta w ST nap... to widać, że im przykro i trzeba coś samemu zrobić.
marekwar napisał(a):A przy okazji - co Ci nie działa w start-stop?
dragonflymr napisał(a):czy mogą się czepiać do przekodowań
ramzei napisał(a):To napisz czy się doczepili o kodowanie , będzie dla innych czy mogą bezpiecznie kodzić
ramzei napisał(a):dragonflymr napisał(a):czy mogą się czepiać do przekodowań
To napisz czy się doczepili o kodowanie, będzie dla innych czy mogą bezpiecznie kodzić
![]()
Cezarrr napisał(a):Rozmawiałem przy odbiorze w Euromotor w Wawie ze sprzedawcą i powiedział, że do kodowania nazwijmy to "funkcji komfortu" zupełnie się nie czepiają bo są to normalne funkcjonalności które oferuje komp. Potwierdził to również kierownik salonu. Omijać z daleka tylko trzeba wszystkie moduły dotyczące pracy silnika/skrzyni.
dragonflymr napisał(a):Cezarrr napisał(a):Rozmawiałem przy odbiorze w Euromotor w Wawie ze sprzedawcą i powiedział, że do kodowania nazwijmy to "funkcji komfortu" zupełnie się nie czepiają bo są to normalne funkcjonalności które oferuje komp. Potwierdził to również kierownik salonu. Omijać z daleka tylko trzeba wszystkie moduły dotyczące pracy silnika/skrzyni.
No cóż - nie takie normalne, skoro trzeba mieć co najmniej OBD11, poza tym jakoś mam przeczucie że to nie corporate policy tylko stanowisko kierownika akurat tego salonu
Z drugiej strony ciekawe co miał na myśli z omijaniem modułów silnika i skrzyni - czy chodziło mi bardziej żeby nie przyjechać z takimi kodowaniami czy żeby ich w ogóle nie robić bo się przyczepią nawet jak są odkręcone?
swemi01 napisał(a):U mnie przestały składać się lusterka z pilota, wcześniej działało normalnie. Składanie z wnętrza pokrętłem też działa prawidłowo.
Ktoś miał podobny przypadek?
tatian napisał(a):Zobacz w radiu czy ta opcja się nie wyłączyła o ile w seacie jest taka opcja, bo w VW jest.
Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości