Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Perbowsky napisał(a):Ja zamawiałem nowego Leona 2017 prawie full opcja 1.8 DSG i wyszło rabatu ok 8% z tym że nie za gotówkę a leasing.
bzykofm napisał(a):Bo zarabiają jeszcze na leasingu/kredycie. Za gotówkę zawsze jest mniejszy rabat.
komornik320 napisał(a):szczekas z jakiego miasta ten salon
goth73 napisał(a):Wysłałem zapytanie mailem do wszystkich salonów. Oferta max 4%. W rozmowie telefonicznej jeden z dealerów powiedział ze nikt nie da więcej niż 5% bo nie zarobią.
leonwiki napisał(a):Vampire rozumiem że 10+6 lojalnościowy daje 16 % i taki dostałeś.Podziel się proszę jaki to salon.pzdr
Eleonor napisał(a):Czy biorąc auto w leasing konsumencki na większy rabat można liczyć niż za gotówkę ?
szadubaba napisał(a):jestem raczej kanapowcem, silnik 1.8 TSI mam zamiar wziac..
feels3 napisał(a):zmieniłem opony na takie które znoszą b. duże obciążenie - czyli tzw. extra load
Vampire1984 napisał(a):Kiedys sie nad ta wersja obciazenia zamiast 91 wziasc 94 czy by dluzej nie wytrzymaly od standardowych
feels3 napisał(a):DCC zmienia nastawy tłumienia, ale może być tak że zakres tych ustawień jest inny dla FR lub innych, gdybam, ale przecież to możliwe i w sumie bym się nie zdziwił.
szczeslaw napisał(a):
Vampire1984 napisał(a):szczeslaw napisał(a):
Takie opony maja jakies wady w stosunku do zwyklych? Mam na mysli prowadzenie sie i przyczepnosc?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości