maciek89 napisał(a):O wiele lepiej, taaaDorzucili 2 popierdółki i gra o wiele lepiej. Sorry, ale nie gra. Gra kiepsko, ale czego się spodziewać za 1200 ziko (a i tego nie jest wart). Napisałem wyżej, że jeśli ktoś chce dołożyć 1200 zł za pukanie w bagażniku (namiastkę subwoofera) i środkowy głośnik niskiej jakości to Sound System jest dla niego.
Najważniejsze, że głośniki w drzwiach są te same i trafia do nich taka sama moc. Sound System ma tę samą wadę, co seryjne audio, czyli głośniki niskiej jakości, brak dodatkowego wzmacniacza i przede wszystkim kompletny brak wygłuszenia drzwi. Dlatego nie umywa się do Dynaudio w VW kompletnie. Ale jeśli ktoś ma niskie wymagania co do jakości dźwięku i wystarczy mu, że te braki uzupełni subwooferek w bagażniku to 1200 zł przy aucie za 100.000 - 140.000 to żadna kasa, więc można spróbować. Ja spróbowałem u dealera wcześniej i wiem, że jest kiepsko i trzeba to zmienić.Każdy ma inne wymagania dlatego poradziłem, że lepiej iść z pendrivem z muzą, której się słucha, pobawić się eq, wysnuć z tego wnioski i wtedy zdecydować. Nie ma tu się nad czym rozpisywać...
hehe jak się tak rozpisujesz widzę że znawca jesteś....ja byłem spróbowałem i różnica jest aaaa i zapomniałeś dodać że , skoro się znasz , powinno się wziąść pena ale z muzyką NIESKOMPRESOWANĄ do bólu bo nic nie usłyszysz. Ja osobiście wziąłem płytę CD demo i według mnie a już parę zestawów w aucie przerobiłem (AUDI Harman Kardon i w drugim Bang&Olufsen) to nie gra wcale źle choć wiele mu brakuje do w/w zestawów ale tu kwoty do wydania są spooooro większe. A tak na zakończenie jeździłem ostatnio Skodą Octavią RS z DYNAUDIO i pierdziało że hej.....z głośnika w kokpicie.
Polecam zapodać kawałek Yello " The Race"