Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
booncol napisał(a):Juz niewazne z kolorem. Cupra ST z DSG zamowiona w kolorze Dynamic Grey
Z wyposazenia to alarm, pakiet zima, czujniki parkowania przod tyl, seat sound, mirror link, chrom relingi i chrom na desce.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Widziałem na żywo Ibizę w tym kolorze. Wyglada jak niebieski pokryty kurzem.emilsiwy napisał(a):A widział ktoś z was na żywo FRke ST w kolorze Apolo Blue?
Jos napisał(a): Z chromem czujesz sie jak w cywilnym vw a w czarnej jak rajdowce![]()
wsowa napisał(a):Widziałem na żywo Ibizę w tym kolorze. Wyglada jak niebieski pokryty kurzem.emilsiwy napisał(a):A widział ktoś z was na żywo FRke ST w kolorze Apolo Blue?
Marcin_1p napisał(a):Zdecydowanie czarne...
booncol napisał(a):Juz niewazne z kolorem. Cupra ST z DSG zamowiona w kolorze Dynamic Grey
Z wyposazenia to alarm, pakiet zima, czujniki parkowania przod tyl, seat sound, mirror link, chrom relingi i chrom na desce.
ajej87 napisał(a):booncol napisał(a):Juz niewazne z kolorem. Cupra ST z DSG zamowiona w kolorze Dynamic Grey
Prawie Full...., a asystenta świateł drogowych w pakiecie WJ nie chciałeś?
wsowa napisał(a):Jedno i drugie udało mi sie upchnąć obok koła pod podłoga. Kombi. Koło standardowe bez Seat sound. Podloga opuszczona na dół. Wrzucę fotę w weekend.
Ale front assis czasem d**ę, a właściwie przód uratujebooncol napisał(a):Zastanawiałem się jeszcze czy nie dorzucić ACC, jednak ostatecznie zrezygnowałem. Jak ktoś napisał, nie po to kupuje się Cuprę aby jeździć na tempomacie.
wsowa napisał(a):Ale front assis czasem d**ę, a właściwie przód uratujebooncol napisał(a):Zastanawiałem się jeszcze czy nie dorzucić ACC, jednak ostatecznie zrezygnowałem. Jak ktoś napisał, nie po to kupuje się Cuprę aby jeździć na tempomacie.
wsowa napisał(a):
Oracle napisał(a):W Golfie VII też jest podwójna podłoga i też wnęka jest odpowiednio "wyściełana". (ciach) Gdyby takie coś było, to być może warto by było coś takiego kupić, bo stanowi dodatkową izolację akustyczną.
ajej87 napisał(a):U mnie na 17 "FR z wielowahaczem, ale bez DCC - jest twardo, ale nie ma łubudubu. Może się skuszę na lato na 18"
EmJot napisał(a):Oracle napisał(a):W Golfie VII też jest podwójna podłoga i też wnęka jest odpowiednio "wyściełana".
Dałbym głowę, że w Golfie VII mimo podwójnej podłogi (regulowanej) też jest goła blacha... jutro sprawdzę.
maciek89 napisał(a):EmJot- dlaczego niestety???
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości