Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
EmJot napisał(a):Teraz wykładzina. W jednych jest, w innych nie ma. Jak się Hiszpanowi zrobi tak jest?
wsowa napisał(a):EmJot napisał(a):Teraz wykładzina. W jednych jest, w innych nie ma. Jak się Hiszpanowi zrobi tak jest?
To chyba zbyt pochopne wnioski. W ST jest, a w 5d nie ma. Ot, tyle. Inny tył auta, inne bagażniki więc może być i inne wykończenie.
czapel napisał(a):czy ja dobrze patrze ze teraz felgi na stonie seata mozna kupic za 2 tys zł 19 calowe? 18 za 1 tys w dziale akcesoria? chyba że teraz zmienili i jest to za jedna felgę.
edit no nie to jest cena za 4. ale jaja
Jak nie ma jak jest? W każdej wersji jest tyle ze kosztuje 1149 zł (gdzieś pakiety za 1zl muszą sobie odbić). Patrz cennik pdf rocznik 2016.Vampire1984 napisał(a): (...) juz nie ma czerwonego koloru ani za friko ani za doplata nizej od cupry. Zamiast Emocion Red dali jakis biedny niebieski...
Vampire1984 napisał(a):Nie wiem dla jakiego samochodu patrzysz ale ja dla Leona 5D
http://zapodaj.net/770647fd10e4b.jpg.html
EmJot napisał(a):Jak nie ma jak jest? W każdej wersji jest tyle ze kosztuje 1149 zł (gdzieś pakiety za 1zl muszą sobie odbić). Patrz cennik pdf rocznik 2016.Vampire1984 napisał(a): (...) juz nie ma czerwonego koloru ani za friko ani za doplata nizej od cupry. Zamiast Emocion Red dali jakis biedny niebieski...
Fanatyk dresów? Porównywanie zjeżdzonej, wyklepanej i z cofniętym przebiegiem BMWicy (bo tylko takie bywają okazyjne) do dziewiczej i pachnącej fabryką Cupry to profanacja!do Cupry na full wypasie, a to już byłoby bez sensu, bo wtedy szukałbym jakiejś okazyjnej Beemki, bo to jest jednak to, co Tygryski lubią najbardziej.
Nad tablicą. Też uważam, że kamerka to znacznie lepsze rozwiązanie. Postrzeganie wzrokowe świata jest bardziej naturalne dla człowieka niż czujniki, poza tym kamerka pokazuje krawężniki, dziury w jezdni itp itd. No i zderzaka nie szpecą kółeczka...A gdzie w Leonie umieszczona jest kamera? Nad tablica rejestracyjna czyli w tym przypadku w zderzaku?
Od 6 lat uzytkuje auto z kamera cofania i uwazam, ze to rewelacja ale fakt, ze kamera umieszczona jest na klapie czyli sporo wyzej...
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości