Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Wojtaz666 napisał(a):Kabel jest potrzebny, ponieważ jeśli wepniesz pendrajwa bezpośrednio, to nie zamkniesz schowka, ale nie musi być oryginalny. Na stronie seata w dziale do pobrania jesy lista z kompatybilnymi urządzeniami.
Vampire1984 napisał(a):SDHC(Kingston SD4/16GB
pinkibass napisał(a):Gdyby tylko było mniej problemów czasem z połączeniem radia i telefonu byłoby idealnie
Vampire1984 napisał(a): Pytanie jak nowy/stary tel ma Zix
pinkibass napisał(a):Niby mam na ekranie informację, że połączono z telefonem (zaraz po tym jak uruchomię BT w telefonie), ale ani nie da się zadzwonić ani przesłać muzyki (czasem nawet pasek na ekranie się przesuwa ale w głośnikach cisza). Musze wtedy wejść w ustawienia telefonu i ręcznie kliknąć połączenie z autem.
lycone napisał(a):Zdjęcia kontaktów na ekranie radia również bez żadnego kombinowania się wgrały
Zzz napisał(a):Teraz natomiast nie widzialam mozliwosci aby grala przez niego muzyka. U mnie bluetooth odpada bo raz ze musze miec podpiety inny telefon (watpie aby mogly byc 2 jednoczesnie), a dwa, ze jakosc jest jednak gorsza.
Zzz napisał(a):Super. I daj znac, ktore z opisanych w linku systemow masz bo wyglada na to, ze jest to kwestia rozstzrygajaca.
Zzz napisał(a):super, dziekuje Wam za informacje. Czyli pozostaje bt.
-- 20 sierpnia 2015, 14:31 --
Chyba, ze daloby sie jakos przerobic podstawowe radio w taki sposob aby tak jak ten system plus obslugiwalo iPhone?
-- 27 sierpnia 2015, 17:32 --
No dobrze, to proszę jeszcze o wyjaśnienie:
Telefon A podłączam do bluetooth w celu słuchania muzyki, telefon B w celu prowadzenia rozmów. I teraz, czy muszę się między nimi jakoś przełączać czy automatycznie jak ktoś zadzwoni na telefon B to telefon A wyłączy się i zacznie się rozmowa a po zakończeniu znów włączy się muzyka z telefonu A? Mam to podstawowe radio i nie miałam jeszcze czasu się tym pobawić ale pokazywał się jakiś komunikat, że trzeba ręcznie te telefony przełączać.
michal99 napisał(a):Zawsze zapominam wziąć jakiś kabel i sprawdzić... a czy przez to usb w schowku da się naładować smartfona?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości