Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sempro napisał(a):Witam wszystkich
Jestem od niedawna posiadaczem Leona III 1.4 FR 140KM. Niestety praktycznie od samego początku przyjemność użytkowania zakłócają uciążliwe skrzypienia pochodzącego z okolic deski rozdzielczej. Początkowo myślałem, że to tylko przejściowe, niestety w ostatnim czasie te niepożądane symptomy znacznie się nasiliły, szczególne są dokuczliwe w chłodniejsze dni.
Czy ktoś z może potwierdzić podobne problemy? Bardzo proszę o weryfikację w Waszych Leonach, zastanawiam się czy zgłosić ten problem sprzedawcy ?
Co to ma wspólnego ze skrzypieniem plastików ?marcellllus napisał(a):W najnowyszm "auto motor i sport" mazda 3 z najmocniejszym silnikiem 2.0 165km, (która nota bene bardzo mi się podoba) jak również nowy peaugeot 308 również z najmocniejszym silnikiem w swojej gamie oboje dostali po tyłku od leona 1.4 140km, testy elastyczności pokazują jednak dużą różnicę pomiędzy silnikami w tych trzech samochodach, dobrze że nie wzięli do porównania 1.8tsi.
dude88pl napisał(a):jak długo trwa rozwiązanie problemu skrzypienia plastików na serwisie? bo mnie też dotyka ten problem jak temp spadaja ponizej zera... skrzypi prawa część deski mniej więcej na łączeniu ze słupkiem
daniel28 napisał(a):U mnie już nie trzeszczy lewy dostał mocnego liścia i jest ciszawarto spróbować kosztuje tylko 2 kalorie
dude88pl napisał(a):byłem w ASO i przy obecnych temperaturach nie są w stanie tego naprawić, mam się umówić jak wrócą mrozy wtedy usterkę wyeliminują
Jednym słowem trzeba było kupić Leona z 2003 r. a za pozostałą część kasy kawalerkę i ja wynajmować za kasę.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości