Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
daniel28 napisał(a):Założyłem dziś nowe Dunlop st sport 215 17 45
daniel28 napisał(a):Taki kupiłem bo był w dobrej cenie:-) a co do licznika to sporadycznie zerkam na niego patrze zawsze przed siebie, poznałem już granice przyczepności Leona więc licznik mi nie potrzebny
psiko napisał(a):Genialne
psiko napisał(a):Ten rozmiar opon to chyba nie jest z tabeli zamienników
Licznik będzie przekazywać
saddam napisał(a):Drugi parametr (45) to procent szerokości opony czyli ma ona wpływ na średnicę koła.
Jest dokładnie takie jak w innych samochodach tej klasy (czym wyższa klasa tym jest lepsze)daniel28 napisał(a):Jednak wyciszenie jest mizerne daje po uszach hałas z tylnich nadkoli a po deszczu bądź słabym asfalcie jest masakra
szczepan napisał(a):Jest dokładnie takie jak w innych samochodach tej klasy (czym wyższa klasa tym jest lepsze)
rafko1 napisał(a):Panowie-- koledzy jeździli moim leonem i pierwsze ich słowa k...a jak cichutko (...)
daniel28 napisał(a):No tak ze dwie monety i niezła grzechotkaa tak apropo znacie jakąś dobrą firme w Warszawie która by obkleiła fajnym materiałem wszystkie schowki i np w drzwiach na czerwon do czerwonego auta
jak by to wyglądało
?
Vampire1984 napisał(a):Za pomocą smartfona? Daruj sobie, to smartfon, a nie miernik dźwięku:). Każdy musiałby mieć tego samego i tą samą aplikacje, by były warunki identyczne.
komoornik napisał(a):W Leonie głośno? W porównaniu do jakiego auta?
Ja mam na bieżąco porównanie do Octavii 2 FL 1.6 MPI i Aurisa I FL 1.33 - w obu autach jest zdecydowanie głośniej.
Moim zdaniem w Leonie do prękości 140 km/h jest na prawdę dobrze.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości