- Kod: Zaznacz cały
1. Czy jest możliwość oraz jaki jest koszt dołożenia Systemu Kontroli Odstępu, bez lub z Aktywnym Tempomatem w ASO?
2. Czy jest możliwość oraz jaki jest koszt domyślnego wyłączenia systemu Start/Stop przy uruchomieniu silnika? W obecnej chwili, przy włączeniu zapłonu, ten system jest zawsze włączony, gdzie za każdym razem, muszę go ręcznie wyłączać.
3. Czy jest możliwość oraz jaki jest koszt zamiany kierownicy, na taką którą posiadają roczniki 2015(grubszy wieniec, przez co lepiej się ją trzyma)?
4. Czy jest możliwość oraz jaki jest koszt zamiany układu hamulcowego z wersji 1.8 w ASO, bez utraty gwarancji?
5. Czy jest możliwość włączenia wyświetlania znaków drogowych, które są rozpoznawane przez kamerę od systemu Lane Assist i wyświetlane na wyświetlaczu komputera pokładowego, w ASO?
6. Czy jest możliwość włączenia doświetlania zakrętów w ASO?
7. Czy jest możliwość włączenia trybu Welcome Mode w ASO?
8. Czy jest możliwość wymiany głośników(te same parametry techniczne, ale firm np. Sony, Pioneer, itp.) w drzwiach na inne w ASO(jaka cena takiej wymiany) lub we własnym zakresie, bez utraty gwarancji?
9. Czy można zamontować kamerę cofania i połączyć ją z systemem OPS, tak by przy wrzucaniu wstecznego biegu w OPS, wyświetlał mi się obraz z kamery, wraz z wizualizacja, tak by działało, to jak na tym filmiku na podzespołach VW:
http://www.youtube.com/watch?v=qptv9-pp2aA
w ASO bez utraty gwarancji i jaki byłby koszt takiej przeróbki, jak zrobił to właściciel Leona w wyżej wspomnianym filmiku?
Odpowiedz
2. Nie można wyłączyć „ na stałe” START-STOP-u(grozi utratą gwarancji).
3. Kierownica- nie wiemy czy jest możliwa do wymiany, ale w okresie gwarancji nasz serwis się tego nie podejmie.
6. Doświetlanie zakrętów poprzez halogeny jest w standardzie, trzeba tylko ustawić światła na światła mijania.
Na resztę pytań zapraszają mnie do serwisu, podpięcie pod komputer oraz elektryk musiałby zajrzeć i ocenić czy da się czy się nie da:). A więc jest chęć współpracy, szkoda tylko, że mam do nich tak daleko.