Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
RageMan napisał(a):Rafko, widać u Ciebie to pęknięcie? U mnie też jest taka sytuacja (o dziwo również w tylnej lewej lampie), ale nie przyglądałem się i nie szukałem dziury.
Pelikson, ale czemu tylko w jednej lampie, i to non-stop?
Pelikson napisał(a):lampa po wyciagnieciu prawie się rozpadładwa 'bolce' z boku, które wchodzą w karoserie były wylamane
Pelikson napisał(a):Byłem dziś w ASO umówić się na wizytę. Potrzebują ok 30 min na sprawdzenie przyczyny, muszą jakieś papierki producenta czytać i wypełniać, potem rozmowa z importerem co z tym zrobić ... Coś czuję, że nie pójdzie tak łatwo -- 3 kwietnia 2015, 10:41 --Jednak udało się. Dziś dzwonił gość z serwisu i powiepowiedział, że mają już na miejscu lampę do wymiany.
W tedy się kontruje że hamulce piszczą gdy coś drga z dużą częstotliwością (w przypadku hamulca to najczęściej klocek) i to nie jest normalne. Jeśli "fachowiec" wciąż się upiera to niech udowodni fakt "że wszystkie tak mają" wskazując dowolny samochód oczekujący na sprzedaż, który też tak ma - skoro taka technologia że piszczy, to nie powinien mieć z tym problemu. Prawdopodobieństwo że to uczyni jest dość niskie.szczeslaw napisał(a):Jak im zgłosiłem, że hamulce mi piszczą, to powiedzieli, że wszystkie samochody tak mają.
Nareszcie coś konkretnego o wodzie w tylnych światłach bo do tej pory to same bzdety i nie na temat.Cobra_o7o napisał(a):W tedy się kontruje że hamulce piszczą gdy coś drga z dużą częstotliwością (w przypadku hamulca to najczęściej klocek) i to nie jest normalne. Jeśli "fachowiec" wciąż się upiera to niech udowodni fakt "że wszystkie tak mają" wskazując dowolny samochód oczekujący na sprzedaż, który też tak ma - skoro taka technologia że piszczy, to nie powinien mieć z tym problemu. Prawdopodobieństwo że to uczyni jest dość niskie.szczeslaw napisał(a):Jak im zgłosiłem, że hamulce mi piszczą, to powiedzieli, że wszystkie samochody tak mają.
Jako argument pomocniczy możesz posiłkować się swoim innym samochodem, któremu hamulce nie piszczą
Cobra_o7o napisał(a):W tedy się kontruje że hamulce piszczą gdy coś drga z dużą częstotliwością (w przypadku hamulca to najczęściej klocek) i to nie jest normalne. Jeśli "fachowiec" wciąż się upiera to niech udowodni fakt "że wszystkie tak mają" wskazując dowolny samochód oczekujący na sprzedaż, który też tak ma - skoro taka technologia że piszczy, to nie powinien mieć z tym problemu. Prawdopodobieństwo że to uczyni jest dość niskie.szczeslaw napisał(a):Jak im zgłosiłem, że hamulce mi piszczą, to powiedzieli, że wszystkie samochody tak mają.
Jako argument pomocniczy możesz posiłkować się swoim innym samochodem, któremu hamulce nie piszczą
daniel28 napisał(a):Dziękuje, komary zjadł odkurzacz
daniel28 napisał(a):Czytając wątek, naturalnie sprawdziłem, czy u mnie jest wszystko w porządku z tymi lampami. Wody to może i nie ma, ale są za to komary, cała rodzinaOwady są w obydwu lampach, w tej czerwonej części, zaraz pod białym, widać na foto. Skoro komary się tam dostały to zapewne woda również się tam dostaje.
Czy macie u siebie również robaki![]()
![]()
![]()
![]()
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość