Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
daniel28 napisał(a):Jedyny ślad zużycia jaki zauważyłem, to wytarty plastik w miejscu gdzie w trakcie wysuwania styka się pas bezpieczeństwa.
Jeszcze dwie rzeczy Plastik chroniący licznik...
Raz przetarłem mikrofibrą , rysa jak bym nożem przeciągnął.
Lusterka zewnętrzne - to samo, nie dotykać i nie przyglądać się im zbytnio - można je wzrokiem porysować
Rychu napisał(a):Szczerze powiedziawszy to ja już pierwszego tygodnia po wyjechaniu z salonu miałem zaciągniętą kierownicę ...Podejrzewam, że właśnie zahaczyłem udem/tyłkiem (jakąś metalową wstawką przy kieszeni?) jak wsiadałem albo wysiadałem
KAI napisał(a):Kierownicę zahaczyłeś tyłkiem? Musisz mieć ciekawą technikę wsiadania do auta i wysiadania z niego...![]()
![]()
daniel28 napisał(a):Moim zdaniem Leon sprawdzi się dla osób do 180 wzrostu.
mstokowy napisał(a):daniel28 napisał(a):Moim zdaniem Leon sprawdzi się dla osób do 180 wzrostu.
Trochę popłynąłeś...mam 186 cm chudy też nie jestem i miejsca jest wg. mnie bardzo dużo. Na tyle dużo że bez żadnego problemu wygodnie może za mną siedzieć brat, który jest prawie 10 cm ode mnie wyższy i jeszcze ma miejsce na nogi... Może spróbujcie z ojcem usiąść na tych fotelach zamiast się kłaść
![]()
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość