miroA3 napisał(a):idąc twoim tokiem myślenia,t o posiadacze leonow 2 generacji mają przexxne, nic w ASO nie kupia, nie mowiac o posiadaczach leona 1M 1generacji
Właśnie w tym rzecz, że do starszych modeli albo jest to cześć wspólna, albo po prostu jej zrobili więcej.
Zadzwoniłem dziś do 10 szrotów i 8 sklepów - nie ma, bo nie robi się zamienników i każdy mówi, ze trzeba do serwisu zadzwonić.
Zadzwoniłem do innego serwisu (Wawa) i sprawa wgląda tak, że sprawdzają w poznaniu (magazyn centralny) i jak nie ma to Volkswagen Group Polska Sp. z o.o. zamawia to u producenta, jak powiedziała Pani z w serwisie - nie podają kiedy to będzie bo w tej chwili nie jest produkowane i nie wiadomo kiedy będzie. Cos na zasadzie: nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobisz.
Co ciekawe nie mogą nawet zamówić z innego miejsca (np. magazyn centralny z Niemiec).
Dostałem też odpowiedz z globalnego seata - mniej wicej taka: "mamy cie w dupxie" zadzwon sobie do Volkswagen Group Polska Sp. z o.o.
odnośnie czy to potrzebne to pytanie pewnie się kryje w innym pytaniu: co jakiej temperatury schładza się powietrze w intecoolerze, gdzies wyczytałem, ze do 4 stopni, wiec zimą, ta dodatkowa chłodnica nie powinna być w użyciu... w teorii
Inne pytanie: czy obecne turbiny mają zmienną geometrie łopatek?